Očistimo se od parazita

Dobra je vijest da onda kada su metilji i svi njihovi stadiji ubijeni OPT nestaje! – kaže dr Hulda Clarke u svojoj knjizi “ Lek za sve vrste raka“. U iduća 24 sata sav OPT nestaje. Vaš malignitet je nestao. Još imate zadatak popravljanja štete. Ali vaš se rak ne može vratiti. Dobili ste bitku za svoj život.

Ali što je s borbom za vaše zdravlje? Vratimo se korak nazad u noćnu moru karcinoma. Zašto mikroskopski metilji izabiru grlić maternice ili prostatu ili pluća u koje se smjeste za razmnožavanje? Možda zato što su ti organi razvili sigurnosne otoke za njih, tj. pretkancerogene tumore. Dobroćudni tumor je izgubio svoju imunološku moć (za vas) tako da ne može loviti i ubijati te sićušne uljeze. Nakon svega tu je prisutnost OPTa i mnogo drugih toksina. Teški metali: bakar, kobalt i vanadij su tu. Često su tu i živa i nikl. Lantanidni metali kao itrijum i hafnijum su tu. Česti otrovi, kao arsen u kućnim pesticidima, su tu. PCB i freon su tu. Gljivice rastu i stvaraju patulin, smrtonosni mikotoksin. Je li samo slučajnost da paraziti najbolje preživljavaju i razmnožavaju se u vašim najnezdravijim organima?

Jasno, morate učiniti 3 stvari:

  1. Ubiti parazite u svim stadijima
  2. Prestati unositi IPA u svoje tijelo
  3. Izbaciti metale i otrove iz tijela da možete ozdraviti.

 

Naučeni smo vjerovati da je svaki parazit tako jedinstven da se preporučuju različiti lijekovi za uništavanje svakog posebno. Najbolji lijekovi kao Praziquantel i Levamisole ili čak Flagyl i Piperazine, ubijaju nekoliko vrsta crva. Ali to nije praktično kada su prisutne gomile različitih parazita. Imamo na tuceta različitih parazita u nama. Najbolje bi bilo da ih sve zajedno uništimo, iako samo crijevni metilj uzrokuje rak. Pogledajte u istoriju bolesti. Nije čudno da neko ima tucet (ili više) parazita od mogućih 120 vrsta od kojih posjedujem uzorke. Možete pretpostaviti da i vi imate tucet različitih parazita. Mi smo jako parazitirana bića. Naša su tijela dovoljno velika da opskrbe hranom i skloništem mnogo takvih slobodnih doseljenika. Da su smješteni izvana gdje bismo ih vidjeli kao štapiće ili končiće ribali bismo se četkama do krvi. Ništa nije odvratnije od pomisli na horde grizućih, žvačućih, puzajućih, sisajućih bića na našem tijelu. Ali što je s onima unutar našeg tijela? Ne možemo se vidjeti iznutra, pa pogrešno pretpostavljamo da tamo ničeg niti nema.

Biljni lijek protiv parazita

Američki domoroci su znali da ljudi imaju parazite. Ostali domorodački narodi od Arktika do Antarktika su znali da imamo parazite kao i druge životinje. Često su provodili čišćenja koja su uključivala proljeve ili povraćanja da bi se riješili tih gmizavih uljeza. Mnoge kulture su nastavile tu praksu sve do mog vlastitog djetinjstva. Sjećam se da su me prisiljavali da progutam kašiku sumpora i melase (sirupa) i sirovi luk! Kako je to bilo grozno. Ali to nas oslobađa crva i ostalih parazita koje svi imamo.

Gdje smo mi zalutali? Zašto smo napustili te mudre navike?
 Vidjela sam da ekcem nastaje zbog trakavice.
 Napadaji padavice uzrokovani su jednim crvom Ascaris koji se nalazi u mozgu. Šizofrenija i depresija su uzrokovane parazitima u mozgu.
Astma je uzrokovana Ascarisom u plućima.
 Dijabetes je uzrokovan stočnim pankreatičnim metiljem Eurytrema.
 Migrene prouzrokuje crv vlašnjak Strongyloides.
 Akne rosacea uzrokuje Leishmania.
 Mnogo je ljudskih bolesti uzrokovano psećim srčanim crvom Dirofilariom.
I lista se nastavlja dalje.

Riješiti se svih tih parazita bilo bi potpuno nemoguće koristeći kliničke lijekove od kojih svaki uništi samo jednu ili dvije vrste parazita. Takva liječenja također teže ka tome, da vas potpuno razbole. Flagyl se koristi kod ameba i Giardia; kada se uzme točna doza može uzrokovati jaku mučninu i povraćanje. Kinin za malariju je prilično otrovan. Zamislite uzeti 10 takvih lijekova da ubijete tucet svojih parazita. Možda je to dobra vijest za proizvođače lijekova, ali ne i za vas. Pa ipak, biljke vas mogu osloboditi preko 100 vrsta parazita. I to bez glavobolje. Bez mučnine. Bez ikakvog smetanja drugim lijekovima koje već uzimate. Ne zvuči li to previše fantastično? Predobro da bi bilo istinito? To su darovi prirode nama. Te biljke su:
 ORAH
, PELIN
, KLINČIĆ.

Te tri biljke moraju se koristiti zajedno. Ljuska oraha i pelin ubijaju odrasle i razvojne stadije najmanje 100 parazita. Klinčić ubija jaja. Samo ako ih koristite zajedno riješit ćete se parazita. Ako ubijete samo odrasle, sićušni stadiji i jaja će ubrzo izrasti u nove odrasle. Ako ubijete samo jajašca, milion stadija koji su već preplavili vaše tijelo ubrzo će odrasti i proizvesti još jajašaca.

Moraju se koristiti zajedno kao jedinstveni tretman.

ORAH

Zelena ljuska koja okružuje orah, na drvetu crnog oraha, ima čudotvorni parazitocidni učinak. Kada pocrni, nekorisna je. Velike zelene kugle padaju na zemlju rano u jesen. Za sedmicu ili dvije pocrnit će i propasti. Zbog toga svako tko želi napraviti parazitocid mora biti oprezan i ne dopustiti da kritično vrijeme ubiranja prođe. Ja podstičem svakog da napravi svoj vlastiti parazitocid i preuzme odgovornost za održavanje sebe i svoje obitelji slobodnima od tih sićušnih monstruma. Recept za tinkture dan je u Receptima. Zapamtite da je tinktura ekstrahirana korištenjem etilnog alkohola a ne vode kao obični ekstrakt. Ekstrakt crnog oraha koji je dostupan preko biljnih zadruga nije moćan kao parazitocid. On je crn, a ne blijedo zelen, što ukazuje da je kritično vrijeme ubiranja prošlo. Razumljivo, ako nemate vremena da načinite svoj vlastiti, ako imate progresivni ili metastazirajući rak, pogledajte poglavlje Izvori.
Trebat ćete samo jednu bočicu od 30 ml extra jake tinkture da započnete. Ako imate porodicu trebat će vam više. Dok čekate da stigne, pripremite druge 2 biljke: pelin i klinčiće.
Pelin se sastoji od listova grma Artemisije. Moja je preporuka da ga uzgajate sami ako imate imalo prostora za to. Sjeme pelina je dostupno iz kataloga sjemenja (vidi Izvore).
Iako je količina potrebna za liječenje raka vrlo mala, ne možete bez nje. Ali ( Američka Uprava za hranu i piće ) ga je označila kao toksičnog! Zbog toga se može nabaviti u koncentriranom obliku preko biljnih udruga.
 Dokaz otrovnosti prihvaćen od FDA – (Food and Drug Administration ) bi trebao biti objašnjen, ali nisam nikada vidjela slučaj trovanja, niti kao glavobolju niti mučninu. Granica otrovnosti mora biti mnogo viša od one koja je potrebna da ubije te parazite.

PELIN

Pelin potiče iz antičkog doba i spominje se u Bibliji. Ta biljka se na engleskom zove crvlje drvo sa dobrim razlogom: ubija crve! Postoji mala smutnja koja je artemisija pravo crvljedrvo. Knjige i priručnici mogu pogriješiti, čak i kada vas ubjeđuju da su tačni. Kupite artemisiju absynthium za svoj vrt. Ako sadite svoj vlastiti grm, osušite listove kada je biljka u cvatu. Listovi su zelenkasto sivi i prilično gorki.

Niko ih ni slučajno ne bi pojeo previše. Odrasli ih mogu staviti u kapsule. Za djecu sameljite četvrtinu čajne kašike i umješajte u med. Nisam eksperimentirala da bih znala dozirati preciznije od toga. Kapsule pelina su dostupne kao mješavina artemisije i drugih biljaka (vidi izvore).

KLINČIĆ

Treća biljka neophodna za liječenje raka je klinčić. To je poznati začin koji se koristi u pekarstvu. Treba biti samljeven da bi otpustio svoja parazitocidna svojstva. Možete kupiti cijele klinčiće i samljeti ih u mikseru ili mlinčiću. Kupljeni mljeveni klinčići ne djeluju! Njihova parazitocidna svojstva su isparila- ishlapela odavno. Mljeveni klinčići iz trgovine zdrave hrane ili biljne ljekarne također mogu biti nedjelotvorni. Mogli su biti samljeveni godinama prije. Ako ih je biljna kompanija samljela i odmah napunila kapsule, pa spremila u zatvorene boce, moć biljke je možda očuvana. Ali nemojte uzeti te detalje za sigurno. Morate ispitati svoj izvor i dobiti zadovoljavajući odgovor ili samljeti svoje vlastite (vidi Izvore).

Trebat će vam oko 100 kapsula klinčića. Da načinite svoje nabavite 00 veličinu kapsula u prodavanicama zdrave hrane. (Ne pokušavajte umješati klinčiće direktno u vodu! To je prejako. Možete pokušati sa medom.) Veličina kapsula 0 je također prihvatljiva.

Sada imate:

• Jednu 30 mililitarsku bocu ekstra jake svjetlo zelene orahove tinkture. To je 1 unca ili 6 čajnih kašika, dovoljnih za 3 sedmice ako niste jako bolesti.

• Jedna boca kapsula pelina (svaka kapsula sa 200-300 mg pelina) ili šalice listova arthemisije, ubranih sa grma ljubaznog susjeda

• Jedna boca svježe mljevenih klinčića (svaka kapsula sa 400-500 mg klinčića) ili četvrtina šalice klinčića u prahu.

Ovo su jedine biljke koje ćete trebati da izliječite svoj rak. Biće dovoljno za za prvih 18 dana parazitnog programa.
Postoji još jedan sastojak, ornithine, koji poboljšava ovaj recept. Paraziti stvaraju veliku količinu amonijaka. Amonijak je njihov ekvivalent urina i paraziti ga oslobađaju u našim tijelima u velikim količinama. Amonijak je jako otrovan posebno za mozak. Vjerujem da uzrokuje nesanicu i ostale probleme sa spavanjem noću i nemir preko dana. Uzimajući ornitin prije spavanja osiguravate si miran san. Arginin posjeduje slične efekte redukcije amonijaka, ali mora se uzeti ujutro jer daje budnost i energiju.

Ne pokušavajte zamijeniti biljke lijekovima. Parazitocidni lijekovi mogu biti krajnje otrovni, čak i u malim dozama. Niti jedan od njih ne ubija sve stadije. Držite se biljaka.

……..

iz knjige “Lijek za sve vrste raka“, dr Hulda Clarke. Antiparazitni program se može nabaviti sada i u DM radnjama, ili kod naših travara. Potražite na Facebook-u stranicu Tinktura Crnog Oraha ili naručite, raspitajte se direktno kod proizvodjača antiparazitnog programa, rado će vam sve objasniti.
photo credits Unsplash

Leave a Reply

Your email address will not be published.