Sesije

 Live your life by design, not by default. Soulfood individualne sesije

Tragajte za skladom unutar sebe i tada će sve za čim tragate naći put do vas. –

The best kept secret mnogih zadovoljnih, uspešnih i zabavnih muškaraca i žena u našoj okolini jeste kako je njihovo druženje sa mnom pokrenulo pozitivne promene u njihovim životima. Što bi rekla jedna moja poznanica intuitivno ljudima oko sebe radim rekonekciju, rekonektujem ih sa njihovim potencijalima i sve čega se prihvatim pretvorim u zlato.
Ja mislim da malo preteruje. Ona tvrdi da ne. Nije više tajna.

A zašto ne biste voleli život koji živite i živeli život koji volite?

Sad radim isto to samo pod pravim nazivom SOULFOOD sesije, za sve zainteresovane – sredom, četvrtkom i petkom od 12 do 18 časova u Beogradu ( sada isključivo ONLINE), sesije traju sat i pol vremena i ne treba vam ništa više ukoliko ste spremni za pozitivne promene u vašim životima. Energija ide kuda ide vaša pažnja te stoga usmerite pažnju svakodnevno, makar jednom nedeljno na ono što želite da postignete, promenite, preobratite, napravite… znate i sami Sve je moguće! ili možda ništa nije realno ali je sve moguće!

Mislim da sam ličnim primerom dokazala više puta.

Od kad sam došla kod tebe, život mi se preokrenuo – kaže mi usplahireno jedna divna žena..
Došla si spremna, ja sam samo običan taksista. Samo te prevezem na drugu obalu.
Za koju možda nisi ni znala da postoji a to smo otkrile zajedno.

Get the life you want. Now.

Zakažite svoju individualnu soulfood sesiju, moguće je da će to biti najkorisnija kafa sa “prijateljicom“ koju ćete popiti. Ili čaj. Ili smoothie, ima sve u Supernatural baru.  Pokrenite, promenite, smršajte, oslobodite se, rekonektujte se, pronadjite sebe i inspirišite za nove životne poduhvate. Pridružite se promenama, u stvari Vi budite promena koju želite da vidite u svetu!
Sreda, četvrtak i petak,  privatne sesije od 12 do 20h,
isključivo ONLINE.

Zakažite na zana.poliakov@gmail.com – znate i sami da Univerzum voli brzinu!
Širite dalje, javite svima, tako što pomažemo drugima pomažemo i sebi – share love, share happiness. Da, najbolje vreme uvek je sada.

Kako se radi? – Ništa ne brinite, ništa ne boli, razgovaramo, konsultujemo se, želje pretvaramo u namere i krećemo u akcioni plan. Nothing happens unless first we dream. Ali nam je potom preko potrebna akcija.

Bićete zapanjeni, ushićeni i očarani šta sve možete da postignete  kad se fokusirate, posvetite i pustite želje da se ostvaruju! Sad sve ono o čemu ste čitali u knjigama, i u mojim i u knjigama drugih autora, možete konačno početi i da primenjujete. The secret is out.

I… da, ništa se ne dogadja dok se nešto ne pokrene. Za mene već znate, za nekoga sam čarobnica, za nekoga veštica, sve zavisi kako vi posmatrate sve, no prilično sam sigurna da je svima nama potrebno malo vere u magično i čarobno. 

There is no life without magic, right?!

‘‘Voli život koji živiš, živi život koji voliš.’’

zakažite svoju sesiju sredom, četvrtkom i petkom od 12 do 20h.
Supernatural, Gospodar Jevremova 23, Belgrado
To je mesto susreta kada sam u Beogradu,
a kada nisam, sesije radimo preko Skype-a.

SESIJE se sada rade isključivo ONLINE.
Svi znamo zašto – jednostavnije je.

    Your Name (required)

    Your Email (required)

    Subject

    Your Message