fbpx

Soul Journal na poklon

Božanstveno dizajnirani žurnal pratio je Soulfood knjigu, nakon što sam primetila da su Soulfood svi podvlačili i zapisivali nešto na stranicama sa strane ili gde god je bilo praznog prostora. Oh, pa zašto ne bismo napravili svesku sa istim tim predivnim ilustracijama i ponekim pitanjem?

Tako je nastao Soul Journal koji je ove godine hteo da se pojavi ponovo kao papirno izdanje i u paketu sa Soulfood knjigom koja slavi 10 godina od prvog objavljivanja kod malon izdavača retkih knjiga Mono i Manjana, koji je danas Vulkan, sa svim lepim knjižarama. Eh, …

No možda je ovako još bolje – svako može da downloaduje svoj Soul Journal i neka vam posluži dok traje ovo ”izvanredno stanje”. Printajte ga, ako imate štampač, ako ne, snadjite se kod komšije!

Nije isto kao papirno izdanje, znam, za sve nas koji smo PaperLOVERS razumem vas potpuno, ali biće i toga. Klik dole za download, kad bude bilo prilike, nabavićemo ga u svoj njegovoj papirno analognoj lepoti.

Papir je papir, kaže jedna čitateljka. Jeste, ali reči su energične.

Reči su vrlo moćne.

Pogotovo one koje sebi govorite.
Zapišite ih sada, oslobodite se opsesivnih misli, spustite strahove na papir,
iskoristite ovaj period da napravite rekapitulaciju. Da se malo umirite.

Dišite. I pišite.

Ako se na spisku vaših želja, nalazi da ”jednog dana hoćete da napišete knjigu”, onda mi se javite, mentorship program je možda za vas. Obično traje 9 meseci i košta 639 evra. Funkcioniše i mesečno plaćanje, naravno. Nego, mnogi imaju SADA i OVO VREME na raspolaganju, umesto da vrtimo serije, filmove i vesti, možda da intenzivno i fokusiranije radimo na vašoj budućoj knjizi naredna 3 meseca, 333 eura.
Postoji i varijanta od 6 meseci takodjer.
Igrala sam se brojevima 3, 6 i 9 pa je nastao 369 mentorship program.

Nikad se ne zna kakvo dobro proizilazi iz nečega što na prvi pogled izgleda loše.
Izolacija je savršena za kreaciju.

Najveći problem sa studentima, mentijima imam da ih nateram da sede malo sami sa sobom u ”karantinu”. Previše distrakcija inače. Sad nam je potrebno samo da povremeno isključimo internet a uključimo intranet.
Sad kad ništa nije sigurno, sve je zapravo moguće!

Leave a Reply

Your email address will not be published.