Plava Solarna voda

Imala sam dioptriju -1,5 sa cilindrom na levom oku i -1,0 na desnom oku. Bilo je to pre više od deset godina. Verovala sam da to nije Istina u dubini sopstvenog Bića iako je “očigledno” bila činjenica. Upravo tada, pre više od deset godina počelo je moje prvo putovanje samoisceljivanja, i to baš ovde, u Grčkoj. Upravo ležim na najudobnijem krevetu na plaži u jednom malom mestu na Sitoniji, napravljen rukom vlasnika bara sa puno ljubavi. Osećam da je tako.

Sećam se da tada nisam bila opterećena dioptrijom, nego sam se zabavljala biranjem okvira za naočare. Esteta sam, volim da nosim lepe stvari. Igrala sam se dok sam sebi birala oblike i boje.  U kratkom roku sam nabavila par super cool okvira koje sam mogla da kombinujem uz svoje odevne kombinacije.

Ali sam se uputila u Grčku, na odmor od nekih petnaestak dana, da uživam, ali i da upoznam nešto novo u sebi i svetu oko sebe. Osim toga, još jedna namera je bila jasna – da posvetim vreme “uceljenju” svog vida na prirodno podešavanje. Za mene je to bilo na oba oka 0,00 dioptrije.  Tada sam čitala knjige Lujze Hej, praktikovala njene vežbe i afirmacije u zavisnosti od teme koju sam sa sobom “obrađivala”.

Verujem u ličnu Moć isceljenja, Verom, Poverenjem, Fokusom, Predanošću, Samosvesnosti, Nevezanosti i jasnom Namerom. Verujem u naš Um i upravljanje istim.

Svakog dana na moru, “praktikovala” sam određene vežbe za vid koje su pratile odabrane afirmacije. Vreme za vežbe je bilo ujutru, u podne i tokom zalaska Sunca. Plavetnilo koje me je okruživalo svakog dan me je podsticalo i činilo same vežbe jako zabavnim. Spoj sa prirodom pratila je promena. Lakoća je ulazila u moj svet…Osećala sam se više živom, stanje mira je prožimalo celo moje telo, misli… Unutrašnja moć je cvetala uz sunčev sjaj. Poverenje, radost i spokoj su postali jedno sa Božanskim osećajem u meni. Ja sam postala Božansko Biće, svesno da Jesam. Svi smo mi Božanska Bića, samo se postavlja pitanje da li smo toga svesni ili ne?

Nakon povratka sa takvog božanstvenog odmora u Beograd, posetila sam Oftamologa. Dioptrija na oba oka nije postojala, podešena na svoje prirodno stanje. Rezultat je bio da vidim kao soko 🙂

 “Vidnim rezultatom” kroz posvećeni rad sa Verom i potpunim Poverenjem sam sebi potvrdila sopstveno Uverenje da u svakome od nas leži sva Moć i neMoć. I da je Sve u nama.

Delim sa vama ovo svoje prvo svesno Iskustvo sa “prirodnim Plavetnilom”, Božanskom plavom Vodom Egejskog mora i Božanskim plavim Nebom u svim njegovim koloracijama tokom izlaska i zalaska Sunca. O svim prirodnim resursima datim besplatno, svima na raspolaganju kao svesnom, moćnom, Božanskom Biću koje zaslužuje da je 100% zdravo, svesno, radosno, u Ljubavi i Miru, zabavljajući se dok živi Život u Veri, Lakoći i Poverenju.

Grčka je čarobna zemlja, zar ne?!

Rado joj se vraćam i da, svaki put spoznam sopstvenu Moć kroz Moć božanske Prirode koje nam je svima besplatno data na raspolaganje da je svesno koristimo, da bismo njoj koristili.

I tako sam pre par godina čitala o Božanskoj Solarnoj vodi koja se brzo i lako priprema uz pomoć besplatnih prirodnih resursa. Sve što je bilo potrebno za početak je bila plava, staklena flaša i Sunčevi zraci. Sunce, životna energija i u našem telu, treća čakra, sopstvena unutražnja Moć, lični Identitet, kada smo samosvesni, služimo iz Istine i budemo usluženi. Moj logički Um je odmah shvatio poentu, dobro je J  Imao je prvi vidan “dokaz” od pre par godina kada smo se svesno susreli sa božanskim plavetnilom i sva ostala Iskustva koja smo poneli od tada do danas. Um je aminovao i tako što je znao da se naša tela sastoje od preko 70% vode. Dao mi je “dozvolu” da nastavim dalje u istraživanju te tematike i praktično je primenim. U datom trenutku nisam imala gde da kupim Plavu flašu. Osetila sam da ćemo pronaći put jedna prema drugoj.

“Spontano” se namestio put na Krf za vreme uskršnjih praznika.
Duša mi se baš radovala, opet Grčka!
Da, opet Grčka 🙂

Na Krfu su nas poslužili vodom u plavim staklenim bocama. Možete zamisliti samo moju radost, pronašle smo put jedna do druge! Zahvalna, ponela sam dve male, plave flaše od po 0,2 l sa sobom. Od tada uvodim naviku u svoju svakodnevnicu korišćenja Plave Solarne vode. Nosila sam flaše svuda sa sobom. Osunčavala Vodu. Ispijala slatkastu Vodu i dozvolila da proces Integracije učini svoje i … povede me na put koji je najbolji za mene. Imam Poverenje.

Osećaj Mira i Lakoće bio je znak da sam na svom putu. Sam proces pravljenja Plave Solarne Vode učinio me još prisutnijom u Svakodnevnici.

Kako?

Uz te dve male, plave flaše od po 0,2 l, svakog jutra svesno uživam u zracima Sunca. Minimum desetak minuta. Svesnija prirodnog resursa koje nam je besplatno dato, svesnija sopstvene unutrašnje Moći, svesna Moći trenutka, svesna jasne Namere i Prisutnosti Sada i Ovde. Energija u kojoj sam “sunčala” Plavu flašu sa Vodom bila je satkana od osećaja Zahvalnosti, Radosti, Ljubavi, Mira …

Govorila sam vodi “ Volim te”, govorila životu DA, VOLIM TE.

Plavu Solarnu vodu sam koristila tokom čitavog dana, unoseći svesno i dovoljno tečnosti u svoj organizam. Znate šta se dešava kada svesno sebe hranite sa jasnom Namerom?

Vi postajete baš to što ste izabrali, što dovodi do praktične primene jer živimo u Univerzumu slobodne volje. Odabrala sam da živim slobodno i svesno u svakom trenutku Sada i Ovde.

A kako bi bilo da “dizajniram” za sebe Plavu flašu koja veseli moje Oko kada je ugledam i budi sve podržavajuće Emocije koje želim da negujem u svom fizičkom telu?

Svoje oduševljenje Plavom flašom i vodenom dijetom podelila sam u jednom razgovoru sa dr Monom Maličević. Ona me je podsetila, i podstakla da to što znam i imam treba da “podelim” sa Svetom. Osetila sam se nekako “sebično” kako do tada to nisam uradila. Tema “vidljivost”, a o njoj ćemo nekom drugom prilikom. Hvala Mona.

Tako je nastala ova Plava Solarna voda pred vama.
Da, neverovatno, može da se naruči kod nas.

Plava staklena Flaša je zapremnine 0,75l, sa staklenim poklopcem na kojoj se nalazi Anđeo sa Informacijom koje sam primila tokom Meditacije i koje su u skladu sa sistemom čakri. Pored Anđela sa Informacijom kojom blagosiljamo Vodu, nalazi se kamen Amazonit i Životinja ili Simbol. Voda pamti svaku Informaciju koju uputimo sebi ili nekom drugom, jednako kao i naše telo koje je preko 70% voda. Primenom Plave Solarne Vode povećavamo Svesnost u sopstvenom Životu, u svakodnevnici.

Možda smo ophrvani obavezama koje “običan” život nosi sa sobom, žurimo, jurimo, imamo neku jutarnju rutinu kojom se nesvesno pripremamo za početak dana.  Upravo tu se nalazi vrlo praktična primena Plave Solarne vode jer nam pomaže da se osvestimo i da svesno započinjemo svaki svoj dan. Da svesno i lično izaberemo kojom Informacijom ćemo danas hraniti svoje telo, emocije i misli. Koristićemo je uz prvi napitak, uz doručak, pripremu hrane i to tako što ćemo staviti jednu kap. Plava Solarna voda je vrlo isceljujuća. Tokom ove lake i praktične primene isceljujemo naše emocionalno telo otklanjajući blokade koje nas sputavaju prema životu kojim želimo da živimo. Ulog je “mali”, a dobit je – kvalitetan i svestan Život.

Moć je zaista u nama, istražujem je unazad petnaestak godina teoretski i praktično. Srećna sam što sam “slučajno” pročitala članak o Plavoj Solarnoj Vodi koja je jedan od najmoćnijih alata koje poznajem. Želim vam da je što pre upoznate i vi.

Šaljem vam svima Božanski, plavi i Solarni zagrljaj sa božanskog mesta u Grčkoj,

Milica Rada Tešanović

Facebook: White Moment Product’s
Instagram: White Moment Product’s
Uskoro www.whitemoment.org  

7 Comments

  1. kod devojke koja se zove Milica Rada Tešanović i vodi agenciju White, ima je na FB, instagramu a evo i direktno.
   Prvu Plavu flašu Plave solarne vode na našem tržištu možete poručiti na
   ☎️ +381 65 33 944 83
   🌍 info@white.rs

Leave a Reply

Your email address will not be published.