Pismo Deda Mrazu

Da li ste se već oprostili i zahvalili 2020 godini na svemu što nam je donela? I odnela? Ako još niste, požurite, i baš danas napišite oproštajno pismo 2020-toj. Poželite dobrodošlicu novoj zdravoj, sasvim sigurno boljoj godini, zlatnoj 2021

Sasvim sam sigurna da nam je ova, uskoro već stara godina, donela i lepe trenutke?! Prisetite se, sigurno ih je bilo.Važno je da za sve te predivne stvari ZAHVALIMO!                                                                                                                                                                                                                        

Zahvalimo i kažemo da ih bude još više u 2021 godini. Prisetite se, koji su to lepi trenuci, dogadjaji koji su se desili a želite ih i u narednoj godini? Sigurno postoji nešto čemu ste se radovali. Zapišite u vaš planer, notes za 2021 godinu i dodajte sledeće:

“SEĊAM SE PROŠLOSTI SA ZAHVALNOŠĊU, ŽIVIM U SADAŠNJOSTI SA ENTUZIJAZMOM, VESELIM SE BUDUĊNOSTI“

Da bi Nova godina bila bolja na svakom koraku i u svakom poduhvatu, potrebno je da pre ponoći otpustimo sve ono što ne želimo da nosimo sa sobom kao teret. Bilo da je to tuga, strah, bol, bes, ljutnja, i sve ostale negativne emocije, misli i osećanja. Na listu papira napišite sve ono čega želite da se oslobodite, sve ono što želite da zaboravite. Oprostite sebi i drugima.

Otpustite sve nepotrebno neka ide sa zahvalnošću. Na ovaj način, opraštanjem i oslobadjanjem od negativnog, nepotrebnog, šaljete poruku da ne želite da vam se to vrati, ne želite da vas prati. Počnite sa “ Opraštam … oslobadjam se … zaboravljam … otpustam i zahvaljujem se svemu naučenom iz ovih iskustava“.

Kada ste na listu papira napisali sve što otpustate sa zahvalnošću i ono što otpuštate i opraštate, potpišite se, stavite datum i vreme, izadjite negde na otvoren prostor, i jos dok je dan, zapalite taj list papira. Pustite da izgori i oduvajte pepeo neka ga vetar odnese u zaborav.  

Ovo bi bilo dobro uraditi najkasnije do podneva 31.12.2020. godine. 

Ovako rasterećeni i oslobodjeni, napravili ste mesta novim, lepšim dogadjajima koji uskoro dolaze. I to je upravo sledeći korak – dobrodošlica novoj zdravoj 2021 godini. Ovo možete uraditi na neki vaš način. Da li će to biti neki lepi notes, sveska u koju će te rukom zapisati vaše želje, snove, planove, ciljeve, ili  ako želite ući u praznični magic mode – napišite sve to u vidu pisma Deda Mrazu! 

Obavezno počnite sa: Dragi Deda Mraze, ili jednostavno se obratite Novoj 2021. Godini. Precizno i konkretno napišite kad i šta želite da ostvarite, pored koga želite da provedete godinu, sa kim i gde, i sve ostalo što vam je važno i šta vas veseli. Dok pišete izbegavajte reč NE, kao na primer, “ Ne želim”  ili “ Da ne bude “…

Dok pišete šta želite, koristite privlačne pozitivne reči.

Pišite sa “JA mogu“ … “Ja imam “ …
“Ja sam“ ili “JA“
zamenite sa vašim imenom.                                   

I na kraju ne zaboravite obavezno da se potpišete i napišete HVALA!

Možete koristiti neki od dole navedenih predloga, mada je ipak najefektnije da sami kreirate svoje pismo za vašu jedinstvenu magičnu 2021 godinu!  

ŽIVELI!

Irina Brajčić, feng shui konsultant

Leave a Reply

Your email address will not be published.