Home New Year Make up

Stara pravila više ne važe, može svakog dana da nam bude praznik, kad znamo kako da se “našminkamo” stoga sledi korisni video. Ova godina je vrlo specifična na svim nivoima! Mnogo toga ću zauvek ostaviti u 2020-toj, čak i par “prijatelja”, poslovnih partnera i slično… Ali to čišćenje me raduje jer u 2021-u ulazim okružena samo pravim vrednostima. Ono što će mi pomagati da zasijam za sve specijalne prilike, za nove projekte biće svakako Vichy puderi jer ono što vredi ide sa mnom iz godine u godinu… evo više od decenije.

Ostajte zdravi i na okupu sa svojim najbližima jer samo je to važno!

Mineralblend tečni puder – kao dnevna varijanta koja sa par kapi napravi čudo, podmladi me i da blistavost licu Dermablend fluid korektivni puder – savršen kao korektor za područje oko očiju i za sve nepravilnosti na licu, a kada je potrebno da bolje isteniram lice onda samo njega na celo lice i akcija može da počne Ukoliko vam se učini jak i gust na prvi dodir nemojte odustati.

Prvo smanjite količinu jer poenta je u minimumu proizvoda za maksimalan učinak A drugo, ako ne želite dva pudera u neseseru poput mene onda Dermablend fluid pomešajte sa par kapi seruma Mineral 89 i imate savršeno laganu, a odličnu prekrivnu moć pudera.

još mnogo korisnih saveta pronadjite na mom youtube kanalu
kao i na websajtu www.milicajevtic.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.