Keto pizza za doručak

Ima li šta zabavnije od pizze za doručak? Naravno da ima ali je ova keto pizza stvarno zabavan i lak doručak, ručak, večera gde god, možete da je uklopite. Glavna stvar je u testu, naravno, no ovde je glavni sastojak testa – karfiol. Potpuno je gluten free i bez mlečnih proizvoda. Što je bitno za našu soulfood kuhinju – jednostavna je priprema. Za 25 minuta, gotovo je jelo. Mi verujemo u jednostavnost. Kad postanemo komplikovani, onda smo nefikasni. Simplify to amplify.

 

testo

2 šolje rendanog karfiola
2 kašike kokosovog proteina, kokosovog brašna, šta imate
4 jaja
1 kašičica psillium ljuspica
1 kašičica soli

Umutiti jaja i dodati sve sastojke, pomešati i ostaviti desetak minuta da se sve sjedini. Potom staviti u pizza pleh, ko ima ili u nešto okruglog oblika pa u rernu na 180 stepeni. 15 minuta no vi ipak znate najbolje kako vaša rerna radi, testo treba da se zapeče i ispeče, dakle da bude kao kora za pizzu. Izvaditi iz rerne kad je gotovo i poredjati toping.

Toping može biti sve što se nadje ali dobro dodje avokado, cherry paradajz, masline, pesto, rukola salata, matovilac salata, dimljeni losos, jaje na oko, parmezan, mozzarella. Isprobajte razne pa nadjite vašu dobitnu kombinaciju. Možete vratiti u rernu da se još dodatno zapeče a i ne morate. Možete sve dodatno ukrasiti svežim bosiljkom.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.