Moram da priznam da mi više vremena treba da napisem uvod za recept, nego da ga osmislim, napravim i fotografišem. Nije da je teško, ali je to za mene izlazak iz zone komfora. Oh well, ionako tamo ništa ne raste 🙂 Nego iz silne želje da napišem nešto zanimljivo, a da nisu samo činjenice, da je zabavno i korisno, “stavim“ previše “pritiska“ na sebe. Da, osetim se kao pod pretis-loncem, i sve pogrešne reči mi izlaze. No frustracija je deo procesa, naučila sam na mentorship programu. U medjuvremenu, vežbam spontanost i u pisanju.
Ali mi se čini da sa ovim receptom ni ne moram mnogo da se raspisujem. Slike govore same za sebe. Ako vam se jede slan doručak, užina ili večera, evo predloga 🙂 Mi smo izabrali ražani hleb, ali to je do vas i vašeg izbora. Danas postoji toliko alternativa belom hlebu, da nema mesta za paniku oko kalorija. Možete uvek i da napravite sebi hleb, oh divnog li vremena u kojem živimo, kuvamo i jedemo 🙂