Šta human design može učiniti za nas?

Zamislite sistem koji objašnjava TKO STE, kako ste sazdani i kako najbolje odgovarate na svijet oko vas. Nešto poput kombinacije astrologijepsihologije i energetike.

Takav sistem postoji i zove se Human Design.

Tijekom dugogodišnjeg rada sa astrologijom shvatila sam da je astrološka karta, ma koliko god bila savršena za tumačenje nečije psihe i funkcioniranja, samo početak tumačenja tko smo. Sa sistemom Human Design, koji je nastao prije 20-tak godina (kanaliziranjem), dobili smo revolucionarni, novi alat za tumačenje energije suvremenog čovjeka. Zajedno sa astrologijom, čine sustav kojeg zovem Ljudski Energetski Dizajn.

Human Design je sistem koji nam putem našeg datuma, mjesta i vremena rođenja pokazuje naš jedinstveni Energetski Dizajn i specifičnu svrhu koju smo došli ispuniti dok smo na Zemlji.

Postoje bilijuni mogućnosti i varijacija ljudskog dizajna, a svaki je jedinstven. I svaki ima svoje darove, svrhu i polja na kojima uči. Human Design pokazuje koja je naša specifična energetska konfiguracija i daje nam alate kako da se poravnamo – kako da živimo svoju jedinstvenost.

Human Design daje alate kojima se miče otpor slobodnom tijeku Kreativne Energije kroz naša tijela i kroz naš život.

Human Design je sinteza nekoliko drevnih ezoteričnih sustava: kineskog  I-Chinga, Zapadne Astrologije, Kabalističkog Drva Života, indijskog sustava energetskih centara (čakri), te moderne kvantne fizike. Koristimo ga za razumijevanje načina na koji energija teče našim tijelom: načina na koji mislimo, osjećamo i živimo.

Human Design vodi na putovanje pronalaska svojeg autentičnog, Pravog Ja. Radi se o mapi putem koje se može uspješno navigirati kroz život. Tumačenje vaše karte Energetskog Dizajna sinteza je sistema Human Design i Energetske Astrologije i daje multidimenzionalni alat za upoznavanje Pravog Ja.

Razumijevanjem načina na koji funkcioniramo napokon dobivamo „uputstva za upotrebu“ koja tražimo cijeli život. Pronalazimo svoj pravi, unutarnji Autoritet. Od tuda se možemo svjesno razvijati dalje. Svatko može transformirati svoju budućnost donošenjem odluka u skladu sa svojim unutarnjim Autoritetom.

Human Design daje odgovor na pitanja :

Zašto su svi toliko različiti?

Zašto JA mislim, osjećam i ponašam na način na koji to činim?

Zašto sam zapravo ovdje – koji je moj energetski tip, odnosno, svrha, poziv?

Koje su moje skrivene sposobnosti, talenti i snage?

Koji su moji individualni izazovi i kako ih mogu prevladati?

Kako mogu poštovati svoj energetski dizajn i tuđe dizajne, kako mogu graditi odnose na međusobnom razumijevanju?

Kako mogu živjeti u skladu sa svojom pravom prirodom i pronaći mir i ispunjenje?

Human Design sistem koristi se, kao i astrologija, datumom, mjestom i vremenom rođenja kao koordinatama za izradu jedinstvene energetske mape svakog čovjeka.

Postoji 4 Energetska Tipa: Manifestatori, Generatori, Projektori i Reflektori.

Svaki Tip ima svoj Autoritet, Strategiju i način funkcioniranja koji je jedinstven. Human Design je doslovce mapa vašeg genetskog dizajna, u tijelu i pokazuje kako se njome služiti.

Marina Bitorajac će nam objasniti i kroz svoje video klipove, šta je human design na jeziku koji razumemo svi mi na Balkanu. Otkrijmo da li smo manifestatori, generatori, projektori ili reflektori, kao što sam naziv kaže – kako smo dizajnirani 🙂

….

preuzeto sa Marina Bitorajac, youtube kanala i web sajta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.