Period presabiranja, podvlačenja crte

Važno prevazići osećaj krivice (Devica) i osećaj srama (Škorpija)… jer osećaj sramote dolazi od reakcija drugih, a krivica je više subjektivan osećaj. Najvažnije je raditi na ova dva stanja koja nekim delom bića povezuju sa najnižim vibracijama, sve dok su prisutna. Ono sa čim imamo posla, kada je delovanje Neptuna u Ribama u pitanju, je da se nalazimo u dugom periodu iza i ispred nas, koji u suštini, ne daje baš veliku mogućnost za konkretnu materijalnu korist. 


Jedini način da se pozitivno iskoristi ovaj jak uticaj Neptuna, je da se okrene duhovnoj strani u sebi, da se putem duhovnih tehnika uspostavi i unutrašnji balans. Te tako u balansu ostvari potrebno i željeno. Materijalno bez duhovnog sad nema velike šanse. Da naglasim, to nije religija. Jupiter će sad energiju Neptuna u Ribama upetostručiti. Veoma je važno biti budan, oprezan da se ne bi utonulo u neku svoju fantaziju… ili da se ne bi, a da se i ne primeti, zapalo u neki vid zavisnosti. 


U svakodnevnom životu može se računati na dosta intriga, spletki, problema za koje se i ne mora zaista biti kriv ( zato je važno ne ulaziti previše u tudje probleme, tu je najveća mogućnost za tako nešto). Mogući su problemi koji će blokirati i kočiti, da bi se uvidelo gde još ima neosvešćenog. Iskoristite da vidite i osvestite šta je to kod vas.


Ne sme se povlačiti u samoću previše, ali sa pravom merom… obavezno.

Ovo je period presabiranja i podvlačenja crte za sve što se karmički radilo, sejalo, posejalo do sada u svim životima, na ličnom planu, za sve nas.

– iz mesečnog Teksta Inspiracije za oktobar 2017.

Filmska preporuka ako niste gledali do sada – The Martian.

🧡
Detaljnije o svemu u Tekstvima Inspiracije. O moćnom trenutku u kome smo sad, o Jupiterovom prelasku u Škorpiju. Po nešto i o Saturnovom prelasku u Jarca… koji sledi krajem 2017.
O novim ciklusima dva najbitnije planete za sve nas… kud plovi ovaj naš “životni brod” na planeti … na dalje 
O svemu u Tekstovima Inspiracije za Oktobar.
Tekstove sa visoke vibracije možete dobiti na svoj mail. Mesečnim gotovo simboličnim doniranjem, potražite na FB strani.

Ljubav, Tatjana 🧡

………

Tatjana Rančić, astrolog

Leave a Reply

Your email address will not be published.