Ko ima, imaće

“U ovom trenutku na planeti živimo multidimenzionalnu, uransku istinu… suština jeste da istina nije jedna, već svako od nas, otkrivajući svoju unutrašnju istinu, kreira budućnost sebi, svom potomstvu, budućnost na planeti…promene u univerzumu.“

Pre svega, zakon privlačenja i zakon kreiranja nisu isto. Zakon privlačenja je deo, tehnologija 3D dimenzije. Zakon kreacije je deo, tehnologija 5D dimenzije.

U 3D svetu energija se transformiše od jedne stvari do druge putem zakona privlačenja. 5D tehnologija i zakon kreacije podrazumeva da se ni iz čega, ni od čega stvara nešto.
Dakle,nisu isto.

Zakon kreacije se nadovezuje na savladano umeće zakonitosti privlačenja, kroz dosadašnja karmička iskustva, iskustvo u ovom životu, spajaju se upravo znanja pod dejstvom Severnog mesečevog čvora u Lavu, znaku kreacije. Znanja, iskustva ovog i onih iz prošlih života.
To se sve sada budi, zaokružuje (Venera konjukcija Jupiter u Škopriji, trigon Neptun u Ribama).
Ko ima, imaće.

Tako je to sad.

U ovom prvom talasu sledi spoznaja i svest da ima još mnogo toga van dosadašnjih shvatanja koja su prihvaćena kao nešto “normalno“. Mi smo sada na planeti, da shvatimo da se uspeh u životu neće meriti istim aršinima kao do 21.12.2012. Ko zna da je nemanje sastavni deo imanja, zna već mnogo.

Kao i pozitivno i negativno, zastoj i korak napred… sreća i patnja. Jedno bez drugog je kao da se kafa kuva od vode i šećera, a bez stavljanja same kafe. Na kraju… rezultat življenja samo u potrazi
za ovozemaljskom lakoćom ili življenje u konstantnoj patnji može biti samo, jednostavno, “šećerna vodica”. Sam zakon privlačenja jednostavno i apsolutno postoji i deluje, za sve nas. Svi mi privlačimo u velikom procentu dogadjaje, situacije, okolnosti osobe i sve ostalo u svoj život u skladu sa svojim uverenjima, podsvesnim programima, karmičkim nasledjem. Onaj X faktor za uspešnost privlačenja zavisi od količine slobodne volje pojednica, koja je prisutna, a ostalo je, može se reći, i dalje – dodir više sile, prst Božiji ili kako još nazivamo… sudbina. Karma.

Postoje osobe, veoma retke, koje imaju 100% slobodnu volju, kako odlučivati o svom životu.
Zakon privlačenja deluje uvek, a šta ko privlači, odredjuju najviše podsvesni programi.
A da li je moguće primenjivati zakon privlačenja u smislu ostvarenja željenog …
tek tako…
ili da li je lako kreirati svoju stvarnost…
tek tako…
Definitivno nije.
I kad se sva teorija savlada.
A i kad se radi iz čistog talenta, intuitivno i instinktivno,
baš kod onih koji taj talenat prirodno poseduju,
postoji jak faktor X …
radi sveobuhvatnosti iskustva u ovom životu.

Od svega je najvažnija lična polazna osnova. Materijal sa čime se raspolaže u potencijalu. Šta je doneto, preneto iz ranijeg iskustva i šta je dodato sad u ovoj inkarnaciji od “alata” da se kreira bolji život, pa kad se spozna sa čime se lično raspolaže, a šta ometa, to što ometa se sredi koliko može kroz rad na sebi, onda, nekim od metoda zakona privlačenja ili kreiranja, ili oba u prelaznoj fazi (ima i toga) lagano stvarati željenu stvarnost. To jest, bezbednije ući svojom voljom u samo privlačenje i kreiranje. Jedno od pravih pravila ovih zakona je – nemoj se previše izlagati javnosti, posebno ne svojim veštinama i uspesima kao i neuspesima, jer i oni su obavezan alat privlačenja.

Vreme da Novo Obilje (zakon kreacije) zaživi masovnije. Sve do sada, od 21.12.2012. do 2018.
ovo je uvod pred period koji stiže. Sve što ste do sad čuli, tamo gde ste čuli na ovu temu…
rano je još, zaista… prava promena na polju Novog Obilja tek stiže, uskoro.

Jupiter u Škopriji…
Saturn u uskoro u Jarcu,
zatim Jupiter u Strelcu,
a onda u Jarcu, gde će ići u konjukciju sa Plutonom u Jarcu.

Izlazimo u decembru 2017. iz perioda Saturnovog kvadrata sa Neptunom od tri godine. Idemo u period Saturnovog sekstila sa Neptunom sledeće tri godine.
Uran će biti u Biku.
Kad su ova dva zakona u pitanju, sve je u pripremi.
Ostalo onda ide samo.

“Iza nas je period od 5 godina pripreme, imamo još dve do zaokruženja.
Naravno, ovo je sve individualno, ali sam proces, nazovimo ga procesom pripreme uslova, ”instaliranja” novih programa generalno je najintenzivniji u ovom periodu.”

 

………

napisala Tatjana Rančić, astrolog
na FB stranici možete pratiti svakodnevne, nedeljne i mesečne tekstove.

Photo by rawpixel.com on Unsplash

Leave a Reply

Your email address will not be published.