Just start. Samo počni.

Mislite da se samo vi plašite? Pitate. Dvoumite. I tako u krug. Izbezumljujete sebe. Poredite se. Gledate druge kako su super uspešni i rade ono što vole, a vi ni da počnete. A imate toliko genijalnih ideja i pregršt neostvarenih snova… ovo je priča u slikama.

YouTube has changed my life. This is the story about why it took me so long to start a YouTube channel, and what I had to overcome on the road to where I am today.

Kao što je rekao škotski planinar V. H. Marej: “Dok osoba nije predana, postoji neodlučnost, mogućnost da se odustane, nefikasnost. Uzevši u obzir sve aspekte inicijative (i stvaranja), jedna je temeljna istina čije ignorisanje uništava beskrajne ideje i sjajne planove: u trenutku kada se čovek odlučno posveti nečemu, univerzum takođe učini korak. Događaju se svakakve stvari koje mu pomažu i koje se inače ne bi dogodile. Iz te odluke proizilazi niz događaja o kojima niko ne bi ni sanjao. Kao što je rekao Gete: “Šta god možeš da učiniš ili o čemu sanjaš, počni to da činiš. U smelosti leže genijalnost, moć i čarolija“.

 

 

Možete pratiti you tube kanal Artur Moore, ima genijalnih kratkih filmova, ideja i korisnih saveta.

Leave a Reply

Your email address will not be published.