Da li astrologija predviđa sudbinu?

U prošlosti da. Međutim danas bi to značilo da vam astrolog kreira sudbinu. Mi smo evoluirali, ukapirali smo da naše misli i izbori stvaraju budućnost. Sa nama evoluira i naše tumačenje astrologije.

Astrologija koja predviđa sudbinu je prošlo vreme, vreme kada ljudi nisu imali dovoljno svesti ni mogućnosti da sami kreiraju svoju sudbinu već su se poput nesvesne klade prepuštali tokovima već udubljenih korita sudbine… tokovima svojih predaka, onako kako su živeli njihove majke i očevi… onako kako su im rekli da treba, da mogu, da smeju… To je 3-dimenzionalna astrologija.

Moderna astrologija podrazumeva modernog čoveka, biće sadašnjeg trenutka koje prepoznaje moć svojih misli i snagu svojih emocija. I supermoć svog fokusa. To je već životu u 5D. 


I zato moderna astrologija može samo da odgovori na pitanje KAKO da dođeš do onoga šta želiš, a ne ŠTA treba i smeš da želiš a šta nikako – jer ti to ne piše u natalnoj karti ili je nedajbože opasno.

Zvezde se ne menjaju, ali se menja naša mogućnost da tumačimo jezik zvezda. Tako je nekada Saturn predstavljao najvećeg zločinca i jako tešku sudbinu. I zabranu da se tim putem krene.

Sada Saturn predstavlja Učitelja koji govori o određenim konkretnim aspektima života koje kada savladaš i naučiš (kao što su rutina, jasne granice, lična odgovornost, urednost, doslednost) tada on postaje najsnažniji temelj za ostvarenje lične slobode (što je Uran, koji dolazi odmah nakon Saturna). A ta lična sloboda je odlika ere Vodolija, jer upravo njom vlada Uran. 


Sloboda da izabereš šta želiš, da budeš ona koja jesi danas, sada, a sutra ko zna… sloboda da budeš svoja i istovremeno da pripadaš, sloboda da se izraziš, sloboda da svoje “teške” aspekte živiš na najlepši i najlakši način – jer ti znaš da si ti ta koja se pita o svojoj sudbini a ne neko drugi, koliko god taj drugi imao autoriteta u svojoj oblasti. 


Sloboda da budeš apsolutni autoritet u svom životu.

A Uran je astrološki simbol za astrologiju. Dakle – moderna astrologija ti vraća slobodu. Slobodu izbora budućnosti.

I tada ti postaješ kreator svoje sudbine.

……..

Astrosestre, pronadjite ih na FB, super su.

Leave a Reply

Your email address will not be published.