Čaša vode

Mogu vam predložiti jednu moćnu tehniku. Na listiću papira napišite sledeće misli: Ja sam vrlo privlačna osoba. Iz mog unutrašnjeg sveta izviru šarm, ljubav  i seks. Ja sam svetleće biće. Privlačim muškarce k sebi. Moj me muškarac pronalazi. Na taj listić postavite čašu vode. Protrljajte dlanove, primaknite ih kao da ćete primiti harmoniku, zamislite između dlanova zgusnut grumen nalik na balon. To je vaša energija. Položite dlanove na bočne strane čaše ne dodirujući je. Izgovorite naglas ili u sebi, svesno  i uvereno, određene afirmacije i po mogućnosti zamislite njihov smisao. Zatim popijte vodu. Izvodite ovu tehniku ujutro nakon buđenja i uveče pre spavanja. Vaša će namera biti ostvarena.

Proveravao sam više puta ovu tehniku s različitim mislima. Deluje vrlo  snažno. Muškarci mogu sastaviti tekst  na svoj način. Na primer  ovako: Ja sam vrlo privlačna osoba. Iz, mog unutrašnjeg sveta izviru šarm, ljubav i seks. Ja sam svetleće biće. Sviđam se ženama, one me žele. Pronalazim svoju srodnu dušu.

Naravno, moguće je primenjivati bilo kakve afirmacije. Sastavite ih sami, ovisno o tome čemu težite. Na primer, ako već imate partnera, zamenite rečenicu “ja privlačim k sebi… ” s “ljudi imaju sklonost prema meni” ili “izgledam dobro, izgledam privlačno i svakim danom sve bolje i bolje”. Jako ćete se iznenaditi kako će stvarnost brzo «reagirati».

Reč “ne” nije poželjno koristiti. Oblik misli treba biti afirmativan. Bez ikakvih apstraktnih i višeznačnih želja. Sve treba biti konkretno, jezgrovito i usmereno na jedan cilj. Ako imate više ciljeva, poželjno je za svaku čašu vode zadavati samo jedan. Na primer, danas radite na jednom cilju, sutra na drugom ili ujutro s jednim, a navečer s drugim.

Zašto ova tehnika funkcioniše? Voda nije amorfna smesa, ona ima svoju strukturu – njezine se molekule ujedinjuju u klastere – konglomerate čestica koje menjaju svoj oblik zavisno o spoljašnjem okruženju. Upravo zbog toga na vodu možemo zapisivati informacije kao na magnetsku vrpcu – “začarati” je. Ma kako se neobično činilo, naučnici su za klastere doznali nakon što su poslali prve letelice u svemir. A bake su to znale još davnih dana i uspešno primenjivale u praksi.

Običnu gradsku vodu, dakle i flaširanu, ne treba koristiti. Ona je pokupila mnogo destruktivnih informacija. Informacije se mogu izbrisati samo isparavanjem ili odleđivanjem, prokuhavanje ne pomaže. Zato treba uzeti ili destilisanu vodu (koju ste vi pripremili kod kuće, a neko ko zna i negde) ili odmrznutu. Ovu drugu lako možete dobiti iz leda. (Nije dovoljan samo otopljen led. Tehnologija pripreme odmrznute vode opisana je u knjizi Transurfing 6.) Osim toga, takvu je vodu vrlo korisno piti nakon buđenja i pre spavanja, ali ne pre nego što prođe sat i po od obroka. Ako su afirmacije usmerene na ozdravljenje, tada voda postaje lekovita – poprima svojstva leka protiv bolesti koju nameravate izlečiti i usmerava se tačno na potrebnu “adresu”. Analogno je i poreklo svete vode.

Listić papira također ima svoju funkciju. Kao prvo, kad misli i zapisujete, a ne samo izgovarate, one dobijaju dodatnu snagu. Kao drugo, čak i samo jedna reč zalepljena na čašu s vodom ispunjava vodu informacijom u kojoj je pohranjen smisao te reči. Klastere koji se pritom stvaraju moguće je nakon zamrzavanja videti pod mikroskopom.

Poznati su eksperimenti pokazali da reči kao što su “volim te”, “hvala”, “zdravo”, stvaraju snežne pahuljice božanske lepote, a negativne reči ružne komade leda. Ostaje nam samo da se divimo i pitamo se zašto se to događa. To se ne može nazvati drugačije nego božjom providnošću. Naravno, glavnu ulogu ovde ima namera čoveka koji osveštava reč dok je zapisuje i lepi je na čašu s vodom. I na kraju, energija vaših ruku pojačava i lokalizira nameru, što brzo i učinkovito ispunjava vodu. Informacija zapisana u vodi prenosi se po celom telu i izgrađuje morfološko biopolje koje zrači zadate namere. Ne treba se brinuti ako odmah ne osetite čvrst grumen energije. Ako ne uspete odmah, uspet ćete nakon nedelju dana vežbanja. Pritom nije obavezno jako delovanje. Dovoljno je da jednostavno stavite čašu između dlanova.

Sada mi preostaje da vam poželim ugodno eksperimentiranje!

….

Vadim Zeland, autor knjiga Transurfing

Leave a Reply

Your email address will not be published.