Zlatna feng shui 2021.godina

Godina Pacova, 2020-ta godina infekcije nas uskoro napušta. Vreme je da je otpustimo i oprostimo se od nje.  Ipak, koliko god neuobičajena bila, prepuna izazova i neočekivanih dogadjaja, svakako joj se valja i zahvaliti. Zahvalimo joj se zajedno na svim lekcijama koje su nas ojačale i ohrabrile da idemo dalje. 

Zakoračimo spremni i poželimo dobrodošlicu ZLATNOJ 2021 GODINI.

Ova godina je uticala  da najveći deo našeg života, odnosno vremena provodimo u svom domu. Pa tako i predstojeće praznike, koje verujem mnogi iščekuju. Proslave će se dogadjati u krugovima porodice, u domovima i zato je veoma važno da svoj dom pretvorite u najlepšu prazničnu čaroliju. Neki su već dekorisali svoje domove, a neki još tragaju za pravim ukrasima. Jedan od najvažnijih ukrasa je Novogodišnja Jelka koja aktivira energiju doma. Postavlja se pitanje da li je bolja ona prava ili plastična. Moramo znati da je mnogo važnije pitanje: U kom delu doma postaviti i kojim bojama ukrasiti ovaj najvažniji simbol – Novogodišnju Jelku. Svakako da je najbolje postaviti u centralni deo doma. Ako je jelka veća postavite je na Istok, dok one manje više vole JugoIstok. Za ovu 2020/2021 godinu Novogodišnju jelku nikako ne postavljajte u Severni kutak vašeg doma. 

Takodje, Feng Shui preporučuje da prvo jutro u Novoj godini započnete otvaranjem nove knjige. Ali ne bilo koje! Već one čije su stranice prazne, a koja se zove “Moja Mogućnost za 2021 budućnost”. Sveska prazna, u linijama ili na kockice čije ce te prve stranice ispuniti upravo 1.01.2021. tog “ mamurnog “ jutra, započetog novim čistim, po mogućnošću visokim vibracijama. Predlažem da prvo poglavlje bude “ Zdravlje u Januaru “, drugo “ Ljubav  u Februaru” trece poglavlje  “ Mir u Martu” … a dalje odlučite sami.

Otkrijte kako da pomoću Feng Shui utičete na vaš uspeh, zdravlje, ljubavne i porodične odnose u 2021 godini na praktično-edukativnom predavanju 21. 12.2020. u 10h. Predavanje je online, putem zoom aplikacije.

Sasvim sigurno ulazimo u godinu nove jake energije. Bivo kao Feng Shui simbol obeležiće 2021 godinu. Bivo je najjači znak kineskog zodijaka. On je vredan, uporan i strpljiv. Stoga će upravo oni koji su marljivo radili, u 2021 godini ubirati plodove svog rada. Pred nama je godina Yang energije, što po Feng Shui-ju znači mlada nova ženska energija. Ova Yang energija će neke ojačati, a neke spustiti na zemlju. No, ipak trebalo bi se pripremiti za velike promene koje nas čekaju.                                                                                      

Za uspeh i prosperitet aktivirajte Južni sektor doma, dodajte ovoj strani malo vatrenih boja i malo plave, royal blue. Unesite u vaš dom zelenilo za zdravlje. Crvene ili ciklama boje  protiv konflikta i svadja u JugoZapadni sektor doma.       

                                                                                                                                                                  Ukoliko želite da vam 2021 bude godina ljubavi i strasti, Istok vašeg doma je pravi kutak za vas…

o svemu više, konkretno i praktično na online predavanju.


feng shui online praktično edukativno opredavanje u trajanju od 3 sata
vodi Irina Brajčić, akreditovani feng shui konsultant
za više informacija pište na brajcicirina33@gmail.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.