Vreme pred nama traži jasan plan, cilj i fokus ali i dobru karmu

Životne okolnosti mogu sad postati loše i teške za mnoge, mogu imati problem da se uklope u nove sisteme vrednosti koji se uvode a koji će zaživeti globalno (uskoro, kad Uran predje u znak Bika). Problemi mogu nastati jer će tajming, tj vreme loše uskladjivati sa okolnostima, kako se kaže:

Biti u pogrešno vreme na pogrešnom mestu i da nikada ne urade pravu stvar na pravi način.

 

Energetski teret prošlosti nalazi se sada u samom telu, za mnoge od nas i to više nego što mogu da po(d)nesu. Na takve osobe ćemo teško moći računati, jer mogu imati Uranov stav najniže vibracije – sam protiv svih. Neće verovati sami sebima, pa samim ti i nikom drugom. Ipak, jaka disciplina (Saturna), razvijen dar za planiranje, mogu sve da olakšaju i da nam donesu uspeh.
Kroz dalji život možemo naučiti da koristimo minimum sredstava i da tako da preživimo… što je refleksija 5D zakona kreiranja na 3D svet. Moguće su situacije nekakve veće ili manje opasnosti. Sve to zarad prilagodjavanja 21.veku, vremenu u koje smo ušli – da bi ojačali, očvrsli, učvrstili karakter, pojačali ličnu odlučnost i hrabrost. Karmički, ovi uticaji najviše sad pogadjaju, dok je Jupiter u Škorpiji, sve one koji su zloupotrebili bogatstvo, položaj, popularnost u karmičkoj prošlosti, ali i u ovom životu. Uticaji će naglasiti unutrašnju emocionalnu disharmoniju, gde je ima, odatle nesklad sa okolinom – od porodice, pa do društva u celini.

Naglašeni će biti i loši porodični odnosi, teškoće da se stiču društvena priznanja.  Ambicije će se teško ostvarivati, a posebno ako u nekoj ambiciji žene imaju bilo kakvu ulogu ili uticaj. Osobe, ma kog pola, ako nisu osvestili svoju genetiku sa majčine strane, posebno ako je ona teža… mogu biti izložene nevoljenosti, nemilosti i neželjenosti od strane žena. Biće neizostavno raznih situacija disharmonije i sukoba izmedju onoga što preovladava u društvu ili u bilo kojoj ličnoj situaciji i sopstvenog shvatanja ili mentalnog izražavanja. Mnogi neće biti u stanju da na adekvatan i razumljiv za druge način iskažu svoje misli i ideje, niti na način na koji bi to i same želele. Retko će nailaziti na odobravanje ili prihvatanje.
Može se desiti da im se”omakne”, da pričaju šta i kad ne treba. Teško će se prilagodjavati novim uslovima koji sve više preovladavaju.

Ono što doprinosi da se ovo prevazidje, jer ovo je opšti uticaj na sve one koji su previše u starom i egu jeste Dobra Karma, u startu ili sredjena karma, rad na njoj. Dobra genetika, sredjena, koliko se može. Prepoznat obrazac i tip karmičkih veza koje smo imali do sad. Kad se doda i Venerin kvadrat prema Plutonu – tu su genetski nasledjeni programi: koji se provlače kao tip osoba, partnera sa kojima se ulazi u veze, sve ono što privlačimo a pokazalo se kao loše za nas. To se može odnositi i na vrste poslova, svega sa čim stupamo u nekakvu vezu. Sve što nam izaziva ranjivost, tugu, strah u bilo kom obliku. Privlačimo odredjen tip partnera i veze koje imaju isti patern.

Sada i u buduće, važno je imati jasan plan, cilj, fokus i kretanje ka tome, bez da se dozvoli ometanje spoljnih dominantnih vibracija neodlučnosti, sumnje i haosa.

Sad je tu energija, kao svetionik u ovom, sa jedne strane veoma haotičnom periodu a za druge u fantastičnom i plodnom periodu, ukoliko ste se oslobodili kroz suočavanje i otpuštanje, zadnjih godina, stanja bespomoćnosti, straha, krivica, ljutnje, neopraštanja. Ako niste…

Kanališite emocije niskih vibracija, ako ih osećate, u nešto kreativno.

 

Ljubav, Tatjana💜
P.S. Ovo je trebalo da bude deo Teksta Inspiracije, ali sam odlučila da objavim ovde jer možda nekom, bar trunčicu, pomogne da shvati vreme pred nama… Mada bez ličnog suočavanja a sa Jupiterom u Škorpiji, sa nekim stručnim prekom puta sebe, to će sad, za mnoge, samostalno teško ići. Moram da napomenem💜.💫

…………………

Analize i astrološke konsultacije potražite na Fb strani Astrologija Tatjana Rančić

Leave a Reply

Your email address will not be published.