Santorini Soulfood travel

Vodimo vas na verovatno najlepše ostrvo na svetu Santorini, em vulkan, em veliko plavetnilo u kombinaciji sa belim kućama – nestvarno božanstveno! 23. avgusta i 2 i 12. septembra polećemo na 11 dana, 10 noći AVIONOM, čarter let iz Beograda, smeštaj u vili, sobe mezoneti sa kuhinjom za nas 11 boginja. Zaštitnik i vodič će nam biti božanstveni Dača. Cena je 529 eu, rezervacije do kraja juna, tour operater je Mediteraneo i za sve dodatne informacije javite se božanstvenoj Miri direktno na telefon 011 2144144.

A ja sam tu za sva soulfood pitanja, ove sezone ćemo raditi individualne sesije i dvodnevnu radionicu na temu “Promeni priču, počni ponovo“ a da bismo je promenili valja otkriti koja je to naša priča. Postoji magija, vrlo praktična magija u rečima koje koristimo i pričama koje ponavljamo. Da, da, abrahadabra – dok govorim, stvaram 🙂

 

“Promeni priču, počni ponovo“ radionica

Dvodnevna radionica u kojoj otkrivamo koja je to naša priča koju stalno pričamo i samim tim i ponavljamo i na koji način možemo tu priču da promenimo. Mi smo ti koji je pričaju, mi smo ti koji možemo da osmislimo drugačiji “tok“ i “srećan“ kraj. Gde god da odem, neko će mi ispričati priču. Volim da saslušam, a ako umete pažljivo slušate ljudi će vam u prvih desetak minuta ispričati sve o sebi. Na radionici ćemo pažljivo slušati sebe a i one preko puta nas, osvestićemo koje reči koristimo, koje su naše metafore koje kreiraju našu realnost. Prekinućemo sa nasledjenom i glorifikovanom ulogom “žrtve“, preuzeti odgovornost za sebe jer to boginje rade i isplanirati drugačiju budućnost. “Mi smo ti koje čekamo.”

Nema boljeg mesta od Santorinija da uz pomoć vulkana “spalimo svoje stare priče“ i osvestimo kakvu moć već posedujemo.Sve što nam se dogadjalo imalo je neku svrhu, niko od nas nije slučajno na Santoriniju, u našoj grupi, u našoj vili, te eto prilike da zajedno kreiramo život koji volimo da volimo. Pretvorimo sve u nešto dobro. Jer to boginje rade.

Kako smo na Santoriniju 11 dana i 10 noći a tamo ima toliko toga da se vidi i doživi, čak je i plaža lekovita a vulkan radi na nama sve vreme, odlučili smo da radionicu radimo posvećeno 2 dana po 4 sata, i da otvorimo mogućnost za individualne sesije. Cena dvodnevne radionice je 80 eura. Ko želi individualne soulfood sesije jedan na jedan u trajanju od sat i pol vremena, cena je 40 eura. Za ovu priliku, dvodnevna radionica i 1 soulfood sesija zajedno – 100 eu. Plaćanje na Santoriniju, Paypal, Payoneer, Bitcoini, sve funkcioniše.

Svet se sastoji od priča. Reči su vrlo moćne. Priče koje pričamo postaju naša istorija, naša sadašnjost ali i naša budućnost. Mi kreiramo svoj svet i svoje priče. Ako nismo zadovoljni životom koji živimo, možda je vreme da proverimo koju priču pričamo. Reči su vrlo moćne. Mi imamo moć. U rečima je. U mislima. U pričama. U svakome od nas krije se čarobnjak koji ima može da promeni priču, da počne ponovo – da živi život koji voli i voli život koji živi. Postoji u nama praktična magija jer nije sve logično, nešto je i magično.

 

  

O najlepšem ostrvu na svetu Santorini možete da se obavestite na sajtu našeg tour operatera Mediteraneo.

Santorini je mesto gde iz dubine ličnih vulkana izadju na svetlost svesti vrlo važne teme u životu naše duše u širem smislu… i stalno preleću komete, obratite pažnju“ 

 

Smeštaj i prevoz

Vila Vivi je skromnija vila u Perissi, malo mesto na plaži, lokalci tvrde da je to najlepša plaža na Santoriniju. Mi do nje idemo pešaka, laganim hodom sve postižemo. Sobe su trokrevetne mezoniti, tj imaju male kuhinje, supermarket je blizu, te se lako organizujemo za doručak kod kuće, kafe i čajeve. Ja nosim i blender za svoju bulletproof kafu 🙂

Zajedno smo svi u vili, te zato predlažem da se organizujemo sa prijateljicama ali isto tako možete se prijaviti i solo. Uvek me nerviralo kad god sam putovala negde i hoću da idem sama, moram da doplatim za jednokrevetnu sobu. Ma, važi i dovidjenja. E, ovde to ne morate a bićete u društvu koje je koliko toliko vama slično. Možete se družiti a i ne morate, ne postoji obaveza nikakva. Hranu organizujemo kako nam se hoće, tj samostalno, ali se i dogovaramo da idemo na neke zajedničke večere, već znamo sva dobra mesta. A uvek se pojavi i neko novo iznenadjenje.

Ali ćemo ići i u sva ona božanstvena bela mesta na liticama Fira i Oia, u grotlo vulkana, na najviši vrh ostrva, crvena plaža, bela plaža i posetićemo sve divote i krasote ovog ne tako malog ostrva. Imamo najboljeg vodiča na svetu – božanstvenog Daču ispred agencije Mediteraneo koji će nas tamo dočekati i smestiti. Avio prevoz i transfer do vile je uračunat u cenu. Potom organizujemo sve po našim željama i njihovim mogućnostima. Ekskurzije i izleti se dodatno plaćaju i nisu obavezne. Kada idemo na ekskurzije, imamo organizovan prevoz, inače postoje autobusi i prevoz taksijem ili ko ume da vozi skuter, može da iznajmi i obidje čitavo ostrvo. To je poseban plezir.

Daklem, ako niste bili na Santoriniju do sada, sigurno vam je na listi mesta koje želite da posetite i vidite pre no što umrete.
Želju pretvorite u nameru i vidimo se na aerodromu 23. avgusta! Ili 2. i 12. septembra na vulkanskoj plaži 🙂

Cena je 529 eu, rezervacije do kraja juna, tour operater je Mediteraneo i za sve dodatne informacije javite se božanstvenoj Miri direktno na telefon 011 2144 144.
E-mail za kontakt je info et mediteraneo.rs, no telefonom je možda jednostavnije.

Ovaj put možete put da platite i u ratama. Jupiiii!

Ako pak želite da vodite partnera, familiju i sitnu decu, i to je moguće, samo zamolite Miru da vam pronadje adekvatan smeštaj a dolazite kod nas na radionice.
Zašto da ne, sve jeste moguće. En theos je bog u nama, entuzijastično prihvatamo sve koji bi da budu sa nama.

 

radujemo se da putujemo zajedno,

Žana Poliakov i agencija Mediteraneo

 

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.