fbpx

promeni priču i počni ponovo

Sposobnost da se sve počne iznova odlika je duhovnog napretka, kao i to da vam nestaju „prijatelji”. It seems that everywhere I go, I do bring light and happiness. Zašto to meni neko ne donese? Mislim, neko od ljudi. Sa anđelima, guru principom i drugim eteričnim entitetima već dobro komuniciram. Moja prijateljica tvrdi da je to zbog toga što se ja nikada ne žalim i ne tražim pomoć. Zašto bih to radila, pa svako koga sretnem jeste moje ogledalo i sve što vas muči i boli – i mene isto. Jedino što ja znam da se moja refleksija nalazi u svakom oku koje gledam, there is me in every you. Svi naši problemi proizilaze jer nas je neko ubedio da smo odvojeni jedni od drugih, a tamo gde se završavam ja, počinješ ti, nastavlja se kao mi i tu smo svi.

We are not separated. Samo je trebalo da prođem kroz svoje strahove i patnju svih oko sebe, a i vi ćete, sigurno vam se to već dešava. Nije li zabavan ovaj confusion state, bez brige, haos je veći red od reda. Moj najveći strah bio je dosada. Nikad nisam bila toliko blizu suicidalnim mislima. Dajte mi munje i gromove – tu sam kao kod kuće, ali ovo… Breathe through boredom – na ovom putovanju niko nije sam i uvek se pojavi neko sa „lekovima” koji su vama potrebni.

Silence is God speaking to you. Kome je zapravo dosadno? Ko si ti? Ko postavlja pitanje? Come on… – guru te samo pogleda. Nećeš se probuditi dok ne osetiš da si platila cenu za to. Osećaj krivice dosta je postojan virus. To je ta igra koju igramo i kojoj se guru samo smeje. Come on… stop being a victim, you deserve it… wake up.

Sad se sve vrlo brzo materijalizuje, svaka želja dobija ubrzanje.

A ništa ne može da zaustavi ideju čije je vreme došlo.

There is a Paradigm Shift going on. Ništa se neće vratiti na staro, osmislite svoj novi život onako kako vi želite i volite, niko to neće učiniti umesto vas. Umesto da se žalite, počnite da kreirate. We are made by the image of God, zašto se pretvaramo da nismo?

Život nije trka od porodilišta do krematorijuma. Možda do sada nije sve išlo najbolje, bili ste destruktivni, ignorisali koliko ste moćni. You are not a miserable victim or sinner. Niste ni žrtve niti grešnici. Znam, znam, više ste se plašili toga što možete, zastrašujuća je pomisao da je Raj na Zemlji ( Heaven on Earth )  jer nam se čini da u paklu već živimo, to znamo, tu nam je komforno i tu uvek možemo da okrivimo nekog drugog.

Nisam ja, učiteljice. But, now you know, so you can do it better.

Istina je samo vaša. Samo se setite.

Ponovo.

………….

napisala Žana Poliakov

photo credits: Jelena Gradimir

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.