Intenzivni Feng Shui i Ba Zi kurs

Po čemu je ovaj kurs poseban? Intenzivni Feng Shui i Ba Zi uvodni kurs je ispunjen zanimljivim i praktičnim informacijama! Osmišljen je veoma pažljivo, tako da vam omogući da naučite što više – u kratkom vremenskom periodu.

Zašto treba da učestvujete? Dok drugi budu pričali o Feng Shuiju i Kineskoj astrologiji misleći da poznaju ove metode, vi ćete biti među retkima koji će zaista umeti da ih praktikuju! U Srbiji se uvodni kurs održava svega 2 -3 x godišnje, a sa obzirom na to da vam učešće na njemu može otvoriti neslućene prilike za lični razvoj i materijalni napredak, najbolje je da započnete svoje studiranje – što pre!

Šta ćete saznati na ovom kursu? Na Intenzivnom Feng Shui i Ba Zi uvodnom kursu, naučićete osnovne postavke Feng Shuija i Ba Zi (Elementi, Grane i Stabla, Trigrami…), kroz primere iz stvarnog života. Shvatićete šta je autentični Feng Shui i šta daje prave i dugotrajne efekte, kao i zašto treba da znate osnove Ba Zi – da biste uopšte mogli da ostvarite vrhunske rezultate u primeni Feng Shuija. Naučićete i kako se računa Ba Zi karta, koje sve podatke možete saznati iz četiri kolone, šta je Life Star i kako se primenjuje… ijoš mnogo toga drugog…

Koliko brzo možete da nastavite edukaciju? Vaš progres zavisi kako od vaše spremnosti da napredujete, tako i od okolnosti (da li postoje drugi koji u ovom trenutku imaju iste ili slične ciljeve kao i vi). Ukoliko bude još zainteresovanih za studiranje Feng Shui i Ba Zi, svoju edukaciju možete nastaviti relativno brzo.

Koje su sve opcije za nastavak studiranja? Svaka škola (Feng Shui; Ba Zi Kineska astrologija) traje godinu dana, i sastoji se iz 4 modula: uvodni, napredni, praktični i mastery. Svoju želju za znanjem možete zadovoljiti paralelnim studiranjem Feng Shuija i Ba Zi, ali se isto tako možete opredeliti za samo jednu metodu. Postoje i studenti koji žele da se specijalizuju za posebne tehnike poput Date Selection (predviđen za april 2018.) ili Xuan Kong Da Gua. Ipak, da biste ovladali ovim metodama, morate pre toga da steknete dobru osnovu, odnosno da kompletirate sva četiri nivoa Feng Shui i/ili Ba Zi škole!

Koliko traje ovaj kurs? Intenzivni Feng Shui i Ba Zi uvodni kurs (2 u 1) je modul 1 i traje 2-3 dana. Obično je u pitanju jedan vikend plus petak poslepodne (od 18,30). Vikend satnica je 12-18h, sa par kratkih i jednom dužom pauzom za ručak.

Koliko studenata je u grupi? Grupa se uobičajeno sastoji od 3-5 studenata, što pogoduje interaktivnom načinu rada i doprinosi boljem razumevanju.

Gde se kurs održava? Intenzivni Feng Shui i Ba Zi uvodni kurs se održava na dve lokacije, na Vidikovcu ili na Dedinju.

Da li se dobijaju skripte? Pošto se radi o intenzivnom kursu (dva u jednom), dobićete dve različite skripte, jednu za Feng Shui, drugu za Ba Zi.

Šta treba poneti? Ponesite samo svesku za pisanje i raspoloženje za učenje. Na kursu ćete imati osveženje (2u1, 3u1, voda, sok, izbor čajeva).

Kako se prijaviti?

Prijava na Intenzivni Feng Shui i Ba Zi uvodni kurs, kao i na sve ostale kurseve, jeste – uplatom na račun Althea S.T. Consultants ili PayPalom za studente koji dolaze van Srbije. Ranija uplata vam obezbeđuje ne samo mesto na kursu, već i značajan popust ( 5-40%!).

Šta dobijam ovim kursom?

Na ovom kursu stičete dragocene PRAKTIČNE VEŠTINE, kojima možete dovesti na viši nivo ono čime se već bavite (savetovanja koja uključuju individualni pristup, rad sa ljudima generalno). Feng Shui i-ili Ba Zi konsultacije takođe mogu postati dodatan izvor prihoda ili vaša nova profesija u kojoj možete da zablistate i utičete na svoje okruženje. Učeći ove dve veštine, sticaćete mnogo bolje razumevanje svog života i prostora u kome živite ili radite kao i konekcije koja postoji između ta dva (kako biramo prostor i kako on odražava naše Ba Zi). Uz sve informacije i praktična znanja koje ćete steći, nećete imati drugi izbor – do da neprekidno napredujete i poboljšavate kako svoj, tako i živote drugih!

Koja je cena sličnih kurseva u inostranstvu?

Intenzivni Feng Shui i Ba Zi kurs je pažljivo osmišljen baš za one koji vole izazove i koji su željni znanja i promena koje ono može da donese. Na drugom mestu, ovakva dva kursa biste platili, ne računajući put i smeštaj, najmanje 2000 Eur, dok ovde mnogo obimniji program dobijate za manje od 25% od realne cene.

 

INTENZIVNI UVODNI FENG SHUI & BA ZI KURS

novembar 2017. / mart 2018. / juli 2018.


kurs vodi Althea S.T.

Althea S.T. je autor više knjiga na Srpskom, kao i dve knjige na Engleskom (A Course in Chinese Astrology; A Course in Real Feng Shui). Klasični Feng Shui, Ba Zi, Yi Jing, Ze Ri, Xuan Kong i Xuan Kong Da Gua je učila kod najboljih majstora ovih veština u Kuala Lumpuru, Londonu i Vegasu (na Mastery Academy u KL je završila sve module kod Joey Yap-a).

Živi u Beogradu, gde je i sedište njene kompanije Althea S.T. Consultants, i odakle vodi konsultacije, distribuciju knjiga i studije Feng Shuija i Kineske astrologije Ba Zi.

Osim kurseva, ona radi Feng Shui konsultacije za životne i poslovne prostore i pomaže ljudima da nađu najbolju nekretninu, da je dizajniraju od samog početka – ili da saznaju njene potencijale i iskoriste ih na najbolji mogući način. U svojim Ba Zi konsultacijama, ona savetuje poslovne ljude u vezi ulaganja i poslovnih projekata, kao što konsultuje i sve ostale koji bi želeli da saznaju više o.s svojoj sudbini, sreći, ljubavi, karijeri, novcu i – zdravlju. Ona radi i Personal Tutoring program za studente Feng Shuija i Ba Zi, kao i za kolege širom sveta, koje savetuje u vezi njihovih projekata i konsultacija.

 

Web: www.feng-shui.in.rs
Mail: fengshuicentar@hotmail.com
Cell: +381 61 628 1250 (12-17h)
FB: @fengshuikursevikonsultacije @classicallyfengshuied
IG: #altheafengshui, #altheachineseastrology

Leave a Reply

Your email address will not be published.