Human dizajn: Projektori

Tko su PROJEKTORI kao jedan od 4 glavna energetska tipa u sistemu Human Design? Projektori nisu ovdje da rade. Oni su ovdje da upoznaju i prepoznaju druge i vode ih. Ali to se može desiti samo ako su: prepoznati pozvani da to čine.

Projektorova strategija za angažiranje u životu je čekanje da njegove specifične kvalitete (svaki Projektor je obdaren posebnim talentima čitanja tuđe energije) budu prepoznate i pozvane da ih dijeli. Kroz pozivnicu Projektori doživljavaju prepoznavanje i uspjeh u svojem životu. Dobiti pozivnicu znači biti prepoznat za svoje kvalitete. Ako iniciraju umjesto da čekaju, doživljavaju otpor i odbijanje i mogu postati ogorčeni. Projektorov je dar svijetu razumijevanje i vođenje drugih.

Projektori duboko „uzimaju u sebe“ druge energetski. Zbog toga mogu vidjeti i prepoznati druge kakvi zaista jesu. Ali ako pokušaju voditi druge bez da su bili pozvani da to čine, doživljavaju otpor ili osjećaj da ih nitko ne vidi niti prepoznaje njihove kvalitete i želju da pomognu. Iz toga proizlaze ogorčenost i iscrpljenost.

Projektori se boje da neće biti pozvani pa zato prihvaćaju sve pozivnice, što ih često dovodi do poslova i odnosa u kojima pate i iz kojih teško izlaze. Međutim, Projektorova aura govori za njega i privlači sve što mu treba. Ako čeka pravu pozivnicu i živi u skladu sa svojim dizajnom, frekvencija Projektorove aura sve više i više privlači pozivnice koje treba.  Prava pozivnica osjeća se na način da se Projektor osjeća prepoznatim i viđenim. Ako toga nema, to nije prava pozivnica (nisu sve pozivnice prave za Projektora – njegova aura je vrlo privlačna ljudima pa privlače i „neželjenu“ pažnju).

Projektori su vječni studenti ljudske vrste i majstori savladavanja sistema. Moraju imati sistem kroz koji će naučiti tumačiti život i ljudsku energiju. Human Design sistem savršen je za Projektore da duboko razumiju sebe i kako da funkcioniraju ispravno kako bi mogli izvršiti svoju misliju vođenja drugih. Projektori su jedini Tip koji zaista vidi i zna što se dešava na planeti.

Slavni Projektori: Queen Elisabeth II, Mick Jagger, Joseph Stalin, Ringo Starr, Osho, Napoleon, Woody Allen, Salvador Dali, Elizabeth Taylor, Fidel Castro, James Joyce, Barbra Streisand, Ulysses S. Grant, Douglas MacArthur, Demi Moore, Princess Diana, Tony Blair, Ramana Maharshi, George Gurdjieff.

Saznajte više o Projektorima, te kako funkcionira Projektorska aura (energetsko polje) i koju strategiju Projektori trebaju koristiti da bi živjeli u skladu sa svojim dizajnom ovdje:

Više o Marini i Human Design sistemu možete naći ovdje: ►http://www.marinabitorajac.com/http://humanenergydesign.com/

Leave a Reply

Your email address will not be published.