Drevno proročanstvo 1444 i 144

Iako se ne spominje previše u numerologiji, brojevni niz 144 ima važno biblijsko značenje i govori o drevnom proročanstvu o kojem bi mogao ovisiti život na Zemlji…

Značenje brojevnog niza 1444

Brojevi 1444 i 144 spoj su vibracija broja 1 i energija brojeva 4. Kada se pojavljuju dvije ili tri uzastopne četvorke, utjecaji energija broja 4 se povećavaju.

Brojevni niz 1444, poruka je anđela i arkanđela da vam pružaju pozitivnu energiju, unutarnju snagu i podršku da uspješno učinite ono što trebate.

Brojevni niz 1444 ohrabruje vas da prestanete biti pod stresom, osjećati nervozu i brinuti zbog financijske situacije ili drugih problema, jer ove negativne emocije i energije blokiraju dotok obilja u vaš život. Anđeoski broj 144 poruka je da zadržimo optimizam dok preuzimamo važnu ulogu ili zadatak.

Biblijsko značenje brojeva

Broj 144 ima i važno biblijsko značenje. Smatra se da je to broj proročanstva nositelja svjetlosti. Svrha ovih nositelja svjetlosti bila je promijeniti svijet kakav poznajemo.

Značenje brojevnog niza 144000 vrlo je doslovno i značajno. Ako taj brojevni niz razlomite, dobit ćete 12x12x1000. Što to znači? Ti brojevi predstavljaju dvanaest pojedinaca/ nacionalnosti / plemena pomnoženih s dvanaest stavova, znakova ili energija. To se zatim množi s 1000 godina koliko traje milenijsko zlatno doba.

U knjizi Otkrivenja, kao i na Smaragdnoj ploči, jedno je od najstarijih poznatih alkemijskih tekstova koji, prema vjerovanju, potječe iz 2. ili 3. stoljeća pr. Kr. Autorstvo teksta pripisano je kralju/bogu Hermesu Trismegistosu, helenističkom sinkretizmu egipatskog boga Thotha i grčkog boga Hermesa, na kojoj je zapisano proročanstvo o dolasku 1144000 nositelja svjetlosti.

Legenda kaže da će oni spasiti Zemlju od sila tame, koje bi značile kraj svijeta. Većina od 1144000 već je stigla na zemlju i sada su u procesu buđenja svoje božanske svrhe i zadatka na Zemlji.

Stražari na vratima svijeta

Smatra se da su oni utjelovljenje “zvjezdanog sjemena“ s drugih planeta ili su duhovno jake zemaljske duše. Dosegnuli smo 11. sat velike promjene i 1144000 pojedinaca čija je svrha promijeniti svijet, polako počinju svoju misiju.

Oni koji žive u neznanju, mogu samo stajati i promatrati, a ako 1144000 duša ne uspije u svojoj misiji, svijet će biti uništen. Sada je vrijeme za akciju. 144000 moraju preuzeti ulogu za koju su rođeni na ovom planetu i stajati kao stražari na vratima ovog svijeta.

Vrijeme je da prigrle svoju sudbinu i spase naš Planet.

Izvor: consciousreminder.com
Preuzeto sa Sensa.hr

Leave a Reply

Your email address will not be published.