fbpx

Alexis Carrel – dugovječnost

Francuski kirurg i Nobelovac Alexis Carrel dobio je 1912. godine Nobelovu nagradu za medicinu ne samo zbog njegovih poboljšanih postupaka šavova krvnih sudova i oporavljanja povrijeđenih arterija, nego, također i za pronalazak postupka transplantacije organa. Godine 1935. zajedno sa slavnim pilotom Charles Lindberghom, koji je, također, bio i pobornik odrzanja zdravog zivota i zdravog okoliša i koji bio i izumitelj, Carrel je izradio umjetno srce.

Od 1912. do 1940. god. Carrel je držao živim komad srca embrionskog pileta u otopini, čiji su minerali bili prisutni u istom omjeru kao minerali u krvi pileta, koja je bila jednako lužnata, također (pH od 7,35 do 7,45). 
Carrel je pažljivo mijenjao otopinu i dodavao kisik svakog dana. 
Opit je završio samo zato što je namjerno zaustavio natapanje srca otopinom nakon 28 godina, pocetkom drugog svjetskog rata.

Prirodno, životni vijek pileta nije duži od jedanaest godina (pod pretpostavkom da ne ugiba u dobi od četiri godine od stresa pri polaganju jaja). Carrel je mogao održavati tkivo srca zdravim i živim jer je otopina mineralâ hranila stanice, a svakodnevna zamjena tekućina osiguravala je uklanjanje svog staničnog otpadnog materijala.

Tajna zdravlja i dugovječnosti, dakle, nije samo pravilna prehrana, nego uklanjanje otpada. Carrelova otopina minerala uklanjala je sav kiselinski otpad staničnog ( celijskog ) metabolizma! Tako, teoretski nema ograničenja brojnim podjelama, koje zdrava stanica može podnijeti, pod pretpostavkom da se održava čistom od otpada metabolizma. To ima ogromne implikacije u vezi s teorijama starenja.

Što ako tzv. ”starenje”, nije ništa drugo ( a i nije ) do li razlaganje tkiva uslijed toksifikacije?

Carrel je proveo mnogo godina na radu u Rockfeller institutu za medicinska istraživanja u New Yorku, dok ga uprava nije prisilila napovlačenje. 
Obitelj Rockfeller ima jake veze, a i sama je u farmako biznisu, s proizvođačima lijekova od 1906.

Institut je dodijelio Carrelu mnogo javnih priznanja u vezi s njegovim neosporivim i upečatljivim kirurškim pronalascima, ali SE NISU SLAGALI S NJEGOVIM OTKRICIMA da jednostavno držanje tijela u svojem
prirodnom, prvobitnom stanju, pomocu snazne detoksikacije debelog crijeva i jetre uz optimalne, biološke, mineralne kupke, ČUVA TAJNU ISCJELJENJA, APSOLUTNOG ZDRAVLJA I DUGOVJEČNOSTI.

ZAŠTO?

ZATO STO JE TO PUT U RIJEŠAVANJE UZROKA SVAKE BOLESTI NA PRIRODAN NAČIN, BEZ UPORABE BILO KAKVE KEMIJE.

ZAPAMTITE: Od momenta kada se rodimo, starimo, oboljevamo i umiremo samo zbog jednog razloga. Zbog stalne toksikacije organizma nusproizvodima probave hrane.


Da bi imali apsolutno zdravlje trebamo imati:

1. savrsenu detoksikaciju organizma, debelog crijeva, jetre, bubrega i kompletnog LIMFNOG SUSTAVA ( trampolina može da pomogne ) 
2. stalan, optimalan pH od 7,35 – 7,45 
3. savrsenu replikaciju, stvaranje novih stanica .

VAŽAN DIO ČIŠĆENJA ORGANIZMA I TO KRVOTOKA SU KAVENI KLISTIRI KOJI SE KORISTE VIŠE OD STO GODINA PRI LIJEČENJU NAJTEŽIH BOLESTI.
U procesu klistiranja kavom, kofein se apsorbuje u HEMOROIDALNOJ veni koja omotava debelo crijevo. Ta vena predstavlja kanalizacioni sistem, preko nje se ozbacuju toksini i nečistoće iz krvotoka dok su arterije distributivni sistem kojima se raznose hranjive tvari i kisik.
Hemoroidalna vena je dio portalnog venskog sistema ( vene porte ) koji isporučuje kofein iz debelog crijeva u jetru, direktno. Tako u jetru osim kofeina ulazi i druga dva važna enzima kave, KAFESTOL, KAHVEOL I KALIJ.
Sve to stimulira jetru da proizvodi enzim GLUTATION S – TRANSFERAZU i žučnu kiselinu. Glutation S-transferaza je enzim koji snažno pročišćava krvotok.

EKSPERIMENT

Prije 15 – tak godina u državi Arizona, SAD, izveden je jedan znanstveni eksperiment. U njega su bila uključena tri bračna para. Dvije godine su živjeli u jednoj vrsti biosfere povišenog atmosferskog tlaka (kao u pretpotopnom svijetu), koja se potpuno sama obnavljala. Udisali su pročišćeni, ionizirani zrak i hranili se isključivo hranom koju su sami uzgajali. Sve je bilo precizno regulirano, pa su imali mogućnost da žive onako kako je to Bog od samog početka predvidio. 

Gerontolozi, stručnjaci za proučavanje starenja, medicinskog fakulteta u Los Angelesu su nakon toga pregledali sva tri para i ustanovili da bi imali životno očekivanje od najmanje 160 godina kada bi nastavili živjeti u ovoj istoj biosferi (Dr. Jack Stockwell).

Od rađanja pa na dalje nema ni jednog jedinog razloga zašto bi čovjek poslije izvjesnog broja godina morao ostari tjelesno i duhovno. 
Ni smrt ne mora da dođe tako brzo, kao što se to mnogima danas događa.
Nažalost, danas, na ovoj planeti majmuna je većina neobrazovanih i beskorisnih potrošača na jaslama prerađivačke i farmako industrije slijepo im vjerujući.

Leave a Reply

Your email address will not be published.