Poravnanje

Stojim ispred tebe. Osećam toplotu tvog tela zato što si mi blizu. Moje oči gledaju u tvoje. Tela nam pulsiraju. Veoma sam uzbuđena i u isto vreme čudno mirna. Ne dodirujemo se. Samo se gledamo i osećamo. Talasi energije između nas struje.

Sa tobom mogu da budem ono što jesam. Ti me vidiš i prihvataš. I ja prihvatam tebe. Svaka čestica tvog tela mi je draga kao da je moja. Volim ti atome i ćelije. Molila sam se za tebe. Zamišljala sam te još kao klinka pred svaki san. Posvećeno svaku noć sam maštala o tebi. Zamišljala sam tvoju ruku kako me blago grli i greje. Znala sam da ćeš doći. Kad tad. Moje srce te je prepoznalo. Nisam znala da ćeš biti tako lep i skladan spolja. Sviđa mi se kako izgledaš.

Polako podižeš svoju desnu ruku sa namerom da mi dotakneš rame. Dozvoljavam ti i pogledom pratim tvoj pokret. Nežno spuštaš ruku i trnci već prolaze kroz taj deo tela. Volim naša spajanja, svaku predigru, i after igru. Volim kako se sa punom pažnjom mnome baviš, kao da sam neko čudo. Uvek i svaki put. Privlačiš me na svakom nivou – duhovnom, fizičkom, ovozemaljskom i nebeskom. Ponekad se plašim da te ne izgubim. Mada kažeš da si moj. Zauvek.

Tvoje telo ima savršen oblik – tvoje grudi su snažne, ramena glatka i mišići vidljivi. U njima struji život. Moje telo je nešto slabije, ali ti voliš moju nežnost i krhkost. Ponekad ti se čini da ću se slomiti pod tvojim dodirom. To je samo moja spoljašnjost. Svestan si moje snažne i moćne unutrašnje strukture. Želiš da me štitiš jer znaš da ti zauzvrat dajem snagu – iskrenu i nežnu.

Sa tobom se osećam slobodno. Dozvoljavam ti da me vidiš i dodirneš gde želiš, jer ti verujem. Mi verujemo jedno drugom. Kao da te znam od ranije. Poznat si mojoj duši. Zato ti ona veruje. Stavljaš mi poljubac na donji deo vrata, gde se spaja sa ramenom. Kažeš mi da voliš to mesto. Prethodno ga mapiraš kažiprstom. Opet osećam vrcavo golicanje. Blago mi se zavrti u glavi i u ušima prostruji čudan talas uzbuđenja.

Vodili smo ljubav do malopre pa mi je zanimljivo što i dalje drhtim. Volim da te gledam. Imaš sličan oblik glave kao ja, i bademaste oči. Postoji teorija da podsvesno biramo partnere koji liče na nas. Ti si isti ja. Mi smo jedno drugom ogledalo. Soul mate. Soul match. Soul catch. Uhvatili smo jedno drugo na neko vreme, i svesni koliko je trajala potraga, ne puštamo se. To je to. Pronašla sam te.

Stavljam ti ruke oko vrata, grlim te. Odobravam tvoju blizinu i plešemo. Ja pevušim melodiju, blago se krećemo. Osećam mir kao nikada pre. Znam da sam u potpunom poravnjanju, ne treba da budem nigde drugde. Ti si srećan što si sa mnom. Ja sam ona koju si čekao. Pitaš me da nisam neki zalutali anđeo, pošto ti je teško da prihvatiš ovoliki blagoslov. Možda i jesam. Svakako su mi krila kod tebe. Sa tobom mogu da letim. Duša mi se odmara.

Pošto postaje hladnjikavo, uzimaš čaršav i prekrivaš nas. Nastavljamo još malo sa plesom.

Napolju proleću neke ptice, čujem ih iz daljine. Sunce je odavno zašlo. Nismo primetili kako vreme brzo prolazi.

Kažeš da hoćeš da napraviš par fotografija baš sada kad sam polusnena. Sviđaju ti se moje oči u ovom trenutku, i postavljaš me kod prozora, kažeš tu je dobra svetlost. Smešno mi je pomalo, ali pristajem. Sve za tebe. Nežno mi pomeraš kosu sa lica i nameštaš je kako smatraš da će biti dobro za fotku. Smešim ti se u kameru, i jedva čekam da završimo sesiju da bismo se ponovo spojili. Sve drugo mi deluje kaogubljenje vremena.

Voliš moj nos. I moje usne, kažeš ne postoji ništa mekše i slađe od njih. Ja volim tvoje duge trepavice, iako su duže od mojih, ne smeta mi. Ti si dečak iz mog sna. Sa pravilnim crtama lica, možda i previše pravilnim.

Vreme je za spavanje. Lako zaspim sakrivena u tvom zagrljaju. Ležim ispred tebe jer sam tvoja dopuna. Ti me obuhvataš svojim sigurnim rukama. Sve se uklapa, sve je na svom mestu.

Nadam se samo da nisam sve ovo samo sanjala…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *