SoulKitchen

   Made in the SoulKitchen   
   duša se hrani onim što je veseli   

Made in SoulKitchen by Žana Poliakov

Upoznajte Bahove cvetne kombinacije koje stižu na kućnu adresu.

Bahove cvetne kapi nam je otkrio dr Edward Bach kao sistem od 38 cvetnih remedija kojenas emotivno balansiraju, na vrlo suptilan način prepoznajemo kako se naše negativne emocije zamenjuju pozitivnim. Bahove cvetne remedije dopunjuju prirodne lekove, homeopatske kao i alopatske i bezbedne su za svakoga, uključujući decu, trudnice, ljubimce, ljude u zlatnom dobu pa čak i biljke mogu da ih koriste. Bahove cvetne kapi su sofisticiran sistem pomoći pri lečenju i otkrivanju naših unutrašnjih potreba. Lako i jednostavno svi mogu da ih primenjuju, prava su “hrana za dušu“. Soulfood.

Naše zdravlje zavisi od toga koliko smo u harmoniji sa svojom dušom“ 
Edward Bach

 

Najbolje je da zakažete svoju individualnu sesiju ili konsultaciju, no ako niste u mogućnosti ili već dobro poznajete sebe i osluškujete svoje osećaje, ove gotove kombinacije su za vas. Već pripremljene kombinacije koje možete naručiti ( post expressom na vašu kućnu adresu, potrebna je samo vaša adresa i broj mobitela ) su sledeće:

 

HRABRO SRCE IMAŠ

Supercool Bahova kombinacija koja se može naručiti kada vas preplave STRAHOVI i svakodnevna ANKSIOZNOST. Može da vam pomogne da u takvim trenucima prodjete kroz strah i izaberete HRABROST. Sve što želite i o čemu sanjate ionako se nalazi sa druge strane straha, samo prodjite kroz taj strah već jednom!

Pije se 4 x 4 kapi dnevno.
Bahove kapi koje se nalaze u ovoj kombinaciji su: Honeysuckle,Cherry Plum, Mimulus, Red Chestnut, Rock Rose, Aspen, Agrimony. 

 

HAJDE, MOŽEŠ TI TO

Donosi nam razumevanje, SAMOPOUZDANJE I UNUTRAŠNJU SNAGU u izazovnim i teškim vremenima za nas. Osnaži nas. Sve je dobro.

Pije se 4 x 4 kapi dnevno.
Bahove kapi koje se nalaze u ovoj kombinaciji su: Larch, Centaury, Rock Rose, Gentian, Elm, Pine.

 

PRONADJI SVOJ PUT

Pomaže nam da RAZBSTRIMO MISLI, da jasno vidimo kuda idemo, oslušnemo svoju INTUICIJU i nadjemo SVOJ PUT onda kada nam je teško da donesemo pravu odluku.

Pije se 4 x 4 kapi dnevno.
Bahove kapi u ovoj kombinaciji su: Schlerantus, Wild Oat, Cerato, Walnut, Mimulus, Wild Rose.

 

Screenshot 2015-11-04 12.40.42

 

LET GO & LET GOD

Ova kombinacija vam donosi PRIHVATANJE i RAZUMEVANJE. Sve što vam se dogadjalo ima neku svrhu, ništa nije ni dobro ni loše.

Pije se 4 x 4 kapi dnevno.
Bahove kapi koje se nalaze u ovoj kombinaciji su: Holly, Willow, Vine, Beech, Chicory, Water Violet.

 

OPUSTI SE, SVE JE DOBRO

Donosi OLAKŠANJE kada nas pritiska svakodnevni život i OSLOBADJA nas prevelikih zahteva i očekivanja. Sve dolazi lako. Sve je dobro.

Pije se 4 x 4 kapi dnevno.
Bahove kapi: Vervain, Impatiens, Agrimony, RockWater, Walnut, Aspen, White Chestnut.

 

Screenshot 2015-11-04 12.40.32

 

ODMORI ME, OBNOVI ME

Donosi nam SNAGU I ENERGIJU kada nam se čini da su nas poslovi, obaveze nadvladali i skoro porazili.Revitalizuje nas. Obnavlja nas. Sve je dobro.

Pije se 4 x 4 kapi dnevno.
Bahove kapi: Olive. Elm, Oak, Crab Apple, Hornbeam, Walnut.

 

GDE SE SAKRILA RADOST

Donosi nam RADOST kada nam se život  čini kao nesretni okean i kada skroz padnemo u tamu, pomaže nam da vidimo SVETLOST. Sve je dobro.

Pije se 4 x 4 kapi dnevno.
Bahove kapi: Gorse, Gentian, Mustard, Sweet Chestnut, Cherry Plum, Heather.

 

FOKUSIRAJ SE LAKO

Pomoć pri učenju, bolja KONCENTRACIJA i SAMOPOUZDANJE. Bilo na poslu ili na ispitima, enegija ide kuda ide vaša pažnja.

Pije se 4 x 4 kapi dnevno.
Bahove kapi: Larch, Elm, White Chestnut, Hornbeam,Gentian, Clematis.

 

UHVATI ME TREMA PRED ISPIT

Izaboravite sve što ste učili. Ova kombinacija pomaže da budete skoncentrisani dok učite i opušteni dok prezentirate naučeno. Znanje je moć.

Pije se 4 kapi po potrebi.
Bahove kapi: Clematis, Gentian, White Chestnut, Elm, Larch.

 

SOULFOOD ili Jedem kad sam nervozna

Postoji razlog zašto jedemo kad smo nesretni, nervozni ili uplašeni. Hrana nam popuni neku unutrašnju prazninu i odlična je uteha. No možda je vreme da izadjete iz svoje čaure, komforne zone i začaranog kruga dijeta, postanete grande persona ali ne u konfekcijskom broju nego u velicini životne energije. Počnite odmah.

Pije se 4 x 4 kapi dnevno.
Bahove kapi: Crab Apple, Cherry Plum, Chestnut Bud, White Chestnut i Rescue Remedy.

 

SMIRI NEMIR

Donosi toliko željeno olakšanje i smirenje. Kad smo previše uzbudjeni i u drami ništa nam ne ide, jurimo, stalno smo zauzeti no sve nam ispada iz ruke. Kad se primirimo, možda nam taj leptir nežno sleti na rame.

Pije se 4 x 4 kapi dnevno.
Bahove kapi: Agrimony, Cherry Plum, Impatiens, Vervain, Walnut, White Chestnut.

 

LOVE YOURSELF

Pomaže nam da prihvatimo i VOLIMO SEBE upravo onakve kakvi smo, savršeni u svojoj nesavršenosti. Oslobodite se negativnih emocija poput krivice, besa, zavisti i zameranja. Posvetite se sebi, negujte telo, neka postane hram vaše vesele duše.

Pije se 4 x 4 kapi dnevno.
Bahove kapi: Holly, Crab Apple, Agrimony, Pine, Sweet Chestnut, Rock Water.

 

Supercool Bahove kombinacije koje bi valjalo da imate uz sebe uvek su:

 

RESCUE REMEDY ili SPAS U PRAVI ČAS

RESCUE REMEDY je kombinacija od 5 Bahovih remedija koja nam momentalno donosi spas,smirenje i utehu. Svako treba da je ima u torbici i uz sebe, prva pomoć.

Pije se 2 do 4 kapi po potrebi.
Bahove kapi: Rock Rose, Impatiens, Clematis, Star of Bethlehem, Cherry Plum.

 

RESCUE SLEEP ili Slatki snovi

Ovoje je kombinacija Bahovih cvetnih kapi koja nam pomaže da se opustimo i lakoutonemo u san. Ne stvara zavisnost i pruža nam kvalitetan san i odmor. Ujutru smo kao novi, spremni za novi radostan dan, zar ne?

Pije se 2 do 4 kapi po potrebi.
Bahove kapi: Rock Rose, Impatiens, Clematis, Star of Bethlehem, Cherry Plum, White Chestnut.

 

RESCUE ENERGY ili Doza energija

Ako ste umorni i iscrpljeni i stalno pospani, možda je vreme da preispitate zašto. Možda vaša duša pokušava nešto da vam kaže a ona se hrani onim što je veseli. Dajte sebi dozu optimizma i energije. Odmah.

Pije se 2 do 4 kapi po potrebi.
Bahove kapi: Clematis, Olive, Impatiens, Cherry Plum, Rock Rose, Star of Bethlehem.

 

KAKO DA Bahove cvetne kombinacije STIGNU DO VAS?

Cena svake bočice ( 30ml ) sa cvetnom kombinacijom je 500 dinara, plus PTT troškovi. Naručite više da bi vas manje koštala poštarina ili naručite više vas na jednu adresu.
Tražite i biće vam dato, tako to ide 🙂

Način naručivanja, putem mejla zana.poliakov et gmail.com ili direktno u FB inbox, Ili preko contact formulara na sajtu. Napišite šta želite, vašu adresu i telefon i stiže vam na datu adresu u roku od dva radna dana.

Ako imate nedoumice, pitajte, pišite ili zakažite vašu individualnu Soulfood sesiju, jedan na jedan, radi preciznijih  i svakako detaljnijih konsultacija. Jeste, svakako je to bolje opcija, no napominjem ako niste u mogućnosti ili dobro poznajete sebe – evo rešenja!

Share Love, Share Happiness 🙂

Stop searching, start finding.

    Your Name (required)

    Your Email (required)

    Subject

    Your Message