Kokice sa kokosovim uljem

Bilo da gledamo filmove kod kuće ili u bioskopu, ne ide da ih gledamo bez kokica. U bioskopima još uvek ne možemo da biramo kakve kokice hoćemo ali kada smo kod kuće – možemo sami da ih napravimo. I to onako kako mi želimo. Na primer, da biramo kukuruz kokičar organske proizvodnje i da izaberemo na kom ćemo ih ulju praviti. Na kokosovom, naravno. Dobiju posebnu aromu. Jednom kad ih probate više se nikada nećete vratiti na staro ulje.

Posolite ih i morskom solju, ili koristite najbolju so koju imate na raspolaganju, himalaja ružičasta so ili neka još bolja, poput Maldon soli.

Maldon so, zapamtite ovo, zahvaljivaćete mi se kasnije. Maldon.
Ova bela kartonska kutija, ima raznih naravno, ali bela, ne treba vam odmah dimljena so.

Pogotovo ne za kokice.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *